Otváram sa?
Som otvorená v 36tt ?
Dobry den chcem sa poradiť včera na poradni ma pozrela aj zo spodu a mam v náleze písané že vag hrdlo 2,5cm bránka vonk pre prst, vnútorná uzavretá.
neotvaras sa. vonkajsia brana na prst lekara, vnutorna uzavreta. otvaranie sa pocita na cele prsty... cize otvorena na 1,2 atd... rozhodne nie 2,5
A nemyslis si, ze ak by to tak bolo, tak by ti to tam narovinu povedali? 🙂 Ved to dost podstatna vec si myslim 😀
@anonym_autor nie neotvárate sa ešte
No ja sa preto pýtam lebo keď ma pozrela zo spodu tak mi povedala že ja pekne porodim a rýchlo ze nešla by na cisársky lebo chodím do nemocnice aj na rizikové a tam mi povedali ze cisársky ked ze raz som pred 4 rokmi mala akútne
Nie, nie ste otvorená 🙂 na to, aby ste sa otvárali sa musí spotrebovať krčok, ktorý máte ešte 2,5 dlhý (norma je 3-4 cm). Z vlastnej skúsenosti to vôbec neznamená, že sa pôrod blíži. Ja som mala nález v 36 tt hrdlo uzavreté, 1,5cm a porodila som koncom 42 týždna a pôrod mi museli vyvolávať 🙂

neviem, co to presne znamena, ale neznamena to, ze by si sa otvarala. to by mala byt dlzka krcka, nie ze na tolko si otvorena.