Otváranie sa v 30. týždni
Prosim Vas mate niektora skusenosti s otvaranim??? Ja mam krcok 0,5 cm a otvorena tesne pre prst. Som druhorodicka
da_n_ka prepac to nemalo byt odsudzovanie.. je pravda, ze rodinu si clovek nevybera, ale ide o tvoje zdravie, a treba odpocivat, bez ohladu na to čo si rodina myslí alebo nie... každopádne držím paste, ja som tiež bola doma dva mesiace, a utriaslo sa to.. tak pevne verím, že sa ti to podarí vyriešiť. a prajem štastny nový rok.
ahojte baby,dnes som zacala 27. tyzden, a od vcera ked sedim a potom vstanem tak dole citim taky tlak,podla vas mam navstivit lekara? inak teraz ma aj tak dovolenku, v decembri mi dal termin na kontrolu na 8.1. ale to je este trosku daleko. :/
bola som u lekara, vsetko bolo ok, len mi povedali ze take este vobec by som nemohla citit. dali mi magnezium tabletky, a este nejake tabletky, a ze ked nebude lepsie tak musim tam ostat.
Ahojte dievčatá ako ste nakoniec dopadli?momentalne som v podobnej situácii,druhorodicka,krčok mäkký pre spicu otvorený a niečo skrátený,Som v 20tyzdni.dakujem
@tanag dopadla som tak že som bola v deň pôrodu otvorená na 8 a bolesti nie a nie začať 😂. A po pravde kľúdový režim som mala len v noci. Druhý syn mi dával poriadne zabrať. Takze som sa nevyhla behaniu ťažkým taškami atd. A nájať dôchodkyňu?? A za čo. Za ten môj rodičovský príspevok??

@ifkael ano ano takto sa snazim co najviac lezat. teraz je manzel doma cize ja s nim nerobim teraz nic....vsetko manzel...chcela som aj ja aby siel maly do skolky ale nevezmu mi ho. este ma plienky a nechce sa mu rozpravat... 🙂 takze sa len setrim ako sa da zatial. ale naozaj verim ze to dame 🙂
@katpetdo no ja som skor hypochonder.... :( ale verim ze to dam 🙂