icon

Pád v 6 mesiaci tehotenstva

zuzuk22
29. sep 2013

Ahojte , chcem sa spýtať ci sa mohlo nieco stať ked som včera v robote mala taký úraz.... Spadla na mna skrina v lidli co sa z nej vykladá pečivo taka na kolieskach ... Tlačila som ju bola prázdna a koliesko mi vbehlo do takej dieri od obkladacky a skrina sa na mna prevrátila .... Naštastie som sa ako tak stihla uhnúť ... Síce som si riadne buchla hlavu nohu a ruku ale brusko som si nebuchla . Ale dost som sa naplasila ., som bola cela roztrasena ... Ale maličké kope stále , tak dúfam ze je vsetko ok ... K doktorky som nešla lebo som objednana vo štvrtok . Dakujem za všetky reakcie

sissy27
29. sep 2013

@zuzuk22 na 99,9% sa nestalo drobcovi nič 😉 ale dr. to samozrejme spomeň...

zuzuk22
autor
29. sep 2013

Dakujem a spomeniem určite

katka1981
29. sep 2013

@zuzuk22, jedna moja znama v siedmom mesiaci padla rovno na brucho, nic sa babatku nestalo. Babatko chrani plodova voda. Drzim palce, aby si uz ziadny uraz nemala.

zuzuk22
autor
29. sep 2013

@katka1981 dakujem 😉

tatko_bebe
29. sep 2013

tak toto je tazka pohoda drobec tam plava a plodova voda paradne tlmi vs narazi 😉 to co si popisala v podstate nebol pad len si sa zlakla

svano
29. sep 2013

Ja som sa strieskala týždeň pred termínom. Dôležité je,že bábo kope, ale pre kľud duše popros lekára o sono.

janinah
29. sep 2013

@zuzuk22 normálne som sa naštvala,tehotná musí skrine tlačiť 😠 to nemajú pre teba nejakú ľahšiu robotu,cenovky dávať alebo niečo také? a cigánice či tehotné či netehotné len sa vyvaľujú bez roboty 😠 a peniaze berú

livka299
29. sep 2013

@janinah Presne tak! Hanba im! Nehoráznosť. Ja som tiež pracovala až do 8.mesiaca ale nechali ma sedieť v kancelárii pri sekretárke a klábosiť od rána do 15,30 h.

inull5
29. sep 2013

ja som mala v 21 týždni autonehodu, udrela som si hlavu, nos, tvár mi šiť nemohli z dôvodu že "umrtvovaciu" injekciu mi nepichnú, ale tiež som si brucho neudrela, to som vedela hneď. Avšak zostala som v nemocnici na pozorovanie 2,5 dňa keby niečo. Ultrazvuk mi robili asi 3 alebo 4 krát či náhodou sa niečo nedeje s placentou. I keď si si neudrela brucho, bol tam isto prudký pohyb, tak Pre istotu zabehni zajtra k doktorovi a povedz mu o tom a oni ti urobí kontrolný ultrazvuk.

janinah
29. sep 2013

@zuzuk22 na tvojom mieste idem hneď k lekárovi,žiadam sono ,popíšem čo sa mi stalo V PRÁCI a ukážem papier vedúcemu,nech mi láskavo pridelí primeranú robotu,si predstav,že by si nestihla uskočiť 😕

zuzuk22
autor
30. sep 2013

@janinah no to áno som rada ze sa nestalo nic horšie ...

zuzuk22
autor
30. sep 2013

@janinah mas pravdu , tý nemusia nic a majú vsetko lacnejšie ...

zita19
30. sep 2013

Okamzite bez k doktorovi!! Nielen ku gynekologovi ale k obvodakovi. Ta buchnuta noha a co je viem co este je pracovny uraz. V kazdom pripade potrebujes papier od doktora co sa Ti stalo a zamestnavatel to mal hned spisat a vysetrit. Ak koliesko voslo do nejakej diery, tak nezabezpecil bezpecne podmienky na pracu. Lidl ma vo vztahu ku svojim zamestnancom no povedzme svojske sposoby ale zakonnik prace a zakon o bezpecnosti prace plati aj pren. Ak by ti robili problemy bez vahania sa obrat na Narodny inspektorat prace, kedze asi odbory mat nebudete. Co ked sa z tej buchnutej hlavy ukaze skyryte krvacanie do mozgu a dosledky budu vazne? Kto to bude riesit. Neboj sa branit. Vyrazit Ta nemozu lebo si v ochrannej lehote a po materskej aj tak budu vymyslat preco sa im nehodis s malym deckom v opatere.
Nechcela som Ta vystrasit zlymi nasledkami, ale buchnat s takou skrinou do hlavy sranda nie je aj ked sa babu nic nestalo, lebo priroda si to dobre zariadila aby bolo v bezpeci.

m_ij_ka
30. sep 2013

a to nemajú boha pri tele v lidli ,keď tehotná musí tlačiť skriňu? 😠 som v nemom úžase. Prajem skoré zotavenie

blackcat8885
30. sep 2013

Ja som spadla na brucho 2dni pred termínom ale radšej som išla na potovosť aj ked malý kopal.Dávaj na seba pozor 🙂 držim palce

tatko_bebe
1. okt 2013

@m_ij_ka novodobi otrokari nemaju problem s nicim

e_z
27. feb 2014

Vo Wiki Modrý koník máme článok aj o pádoch v tehotenstve. Takéto veci vystrašia každú tehuľku. Napíšte prosím ako to bolo u vás aj do Wiki. Nezabudnite pridať, že ako si myslíte, že je vhodné sa po páde s bruškom zachovať. Dik moc, aj za iné padajúce tehuľky🙂
Miesto na skúsenosti je dole pod článkom: https://www.modrykonik.sk/pad-v-tehotenstve/

@zuzuk22
@svano
@inull5
@blackcat8885