Pád v tehotenstve

kikakik18
23. júl 2015

Ahojte dievčatá. Chcela by som sa opýtať, či ste niektorá spadli v tehotenstve. Som v 13 tt a dnes som sa pri vode šmykla a spadla rovno na zadok. Pád som stlmila zachytením o ruky. Trošku ma bolí kostrč, inak sa cítim dobre. Myslím, že som sa viac zľakla, ako to bolelo. Máte podobnú skúsenosť. prípadne mala by som ísť k lekárovi? Nechcem zbytočne stresovať, myslím, že je bábätko dostatočne chránené plodovou vodou. Ďakujem

charity
23. júl 2015

@kikakik18 Stres je horsi ako samotny pad. Takze klud, relax.

dominika6
23. júl 2015

@kikakik18
mne sa to stalo v 5mes. teh. v zime na ľade,na chodníku a nestalo sa nič..

kikakik18
autor
23. júl 2015

Tiež si myslím. Ale vieš, prvorodička, tak mi to nedalo a aspoň som sa spýtala skúsených matiek 🙂

kikakik18
autor
23. júl 2015

@dominika6 dakujem 🙂 som trochu pokojnejšia. Ale vyčítam si to, mala som ísť obutá, nie bosá 😡

safranka
23. júl 2015

Okolo 20.-23-.t.t. som po bruchu zišla schodište, zakrútila sa mi hlava, veľmi často zvracala, bola som ako mátoha. Keď som sa pozbierala, malá mi uštedrila kopanec, takže bola v poriadku.Modriny som mala na rukách, nohách, v oblasti rebier. Na druhý deň som mala poradňu, sono, lekár zalomil rukami. Ale nikde nič nenašiel, žiadne krvácanie. Drobnejších pádov som tehotenstvách zažila viac, hlavne v zime. Netreba sa stresovať!!!!!!!!!!!!!

martinka13
23. júl 2015

Ja som sa tiež strepala. A nič sa nestalo.

dominika6
23. júl 2015

@kikakik18
neboj nič,horšie by to bolo vo vysokom štádiu..

adamar
23. júl 2015

@kikakik18 no ja by som isla pre istotu k dr., za to nic nedas, ako si nieco vycitat

mizu89
23. júl 2015

Ja som tiez spadla ale zo schodov a to som bola tiez prvorodicka a uz som mala brusko mohlo to byt okolo 20tt a tiez som sa zlakla ale vsetko bolo ok.ale ked som pocitila hocijaku bolest nevolnost tak som isla radsej na pohotovost.

lubkalubka1
23. júl 2015

ja som tiež spadla na zadok, tak som sa vyľakala, že mi aj stvrdlo brucho - ale to asi zo stresu, išla som aj na pohotovosť, lebo som sa bála, spravili mi sono, bolo to v poriadku, tak som išla domov.

alabama0011
23. júl 2015

Ja som v zime na lade spadla na zadok, tiez som sa zlakla, ale k lekarovi som nesla.. Asi by som sla keby som capla na brucho..

skusihu
23. júl 2015

ja som spadla na začiatku z fitlopty 😀 a neskôr na ľade a bábätku sa našťastie nič nestalo

dominikakukova
25. júl 2015

Ženy prosím Vás poraďte. Včera som v práci padla na roh vane rovno bruskom, udrela som si hlavne spodok brucha, teda prilis pritlacila. Bolesti nemam, ani nekrvacam, ale aj tak mam strach ci sa nieco drobcovi nestalo, som v 13 tt. Myslite ze som mu mohla ublizit??? Chcela som ist na pohotovost, ale kedze nemam vnutorne bolesti, brucho boli len na dotyk a je tam modrinka, tak som nesla, lebo je mozne ze by ma vysmiali.

mizu89
26. júl 2015

@dominikakukova Ja by som na tvojom mieste isla ku dr.

andrejta
26. júl 2015

@dominikakukova radsej zbytocne, ako potom neskoro lutovat. Oni ta nemaju co vysmievat, na to sa ty mozes, s prepacenim vys.at... Ja by sdom na tvojommieste sla

kikakik18
autor
26. júl 2015

Žienky ďakujem za rady 🙂 Ja som nakoniec k dr. nešla. O hodinku ma už ani zadok nebolel, tak som si povedala, že to bol neškodný pád. Čo sa týka teba @dominikakukova , určite by som k doktorovi išla. Pád na bruško je určite nebezpečnejší ako môj pád na zadok. Radšej zbytočne, ako si celý život potom vyčítať, že si nešla. A neboj, doktor ťa určite nevysmeje. A ak áno, tak by som mu asi vynadala...

nevelyn
26. júl 2015

Tiez som spadla na snehu v 4. mesiaci, nic sa nestalo. Embrya a maternice su stavane na 'prezitie' velkej zataze zvonku a ak aj tehotenstvo necakane skonci, tak malokedy za to moze externy vplyv. To by sa potom zeny, ktore sa rozhodnu ist na potrat, hadzali radsej o zem alebo skusali inu akrobaciu. Ale ak ma plod prezit, tak sa proste drzi zubami-nechtami😉.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre