icon

Pálenie záhy v tehotenstve

29. nov 2025

Ahojte, co vam pomahalo na zahu v tehotenstve? Vpodstate od 12 tyzdna kedy mi skoncili nevolnosti a zvracanie ma strasne pali zaludok a zaha. Cely hrudnik. Rennie a gastrotuss to kratkodobo zlepsia, ale kazdy den sa to vrati. Vpodstste po ranajkach to je ok, ale po obede az do vecera trpim. Pomohlo vam nieco?

annnna18
29. nov 2025

@anonym_autor nepomohlo mi nic..som v 8 mesiaci a trpim jak pes

really8
29. nov 2025

@anonym_autor mandle

mimicka2013
29. nov 2025

@anonym_autor ja pouzivam talcid ale nemam to teda tak casto. A ked to je velmi zle tak si zdvihnem rost na posteli a spim s dvihnutou hlavou, to mi pomaha

maryetta
29. nov 2025

Veru. 4x tehu. A raz sice pomohla fatra mineralka. Teda zmiernila. A kusok mandle resp suchare. Mna tak palila az som z toho zvracala. Cele tehu. Pominulo to az par dni po porode.

autor
29. nov 2025
@annnna18

@anonym_autor nepomohlo mi nic..som v 8 mesiaci a trpim jak pes

@annnna18 ja v siedmom, uplne ti rozumiem. Zjem menej ako mon dvojrocny syn. Zaujimave ze v prvom tehotenstve som to mala len par krat. A teraz kazdy den.

rachel36a
29. nov 2025

@anonym_autor absolútne nič mi nepomohlo....uz som aj kadejaké domáce rady skusala a stále ma palila zaha..max na hodinku mi pomohlo zjesť lyžičku horcice

januska2
29. nov 2025

Ani mne nic nepomohlo chvilku sóda bikarbona potom v lekárni take farebné cukriky na zahu ale uz nepametam ako sa volali ale vserko len na chvilku

autor
30. nov 2025
@januska2

Ani mne nic nepomohlo chvilku sóda bikarbona potom v lekárni take farebné cukriky na zahu ale uz nepametam ako sa volali ale vserko len na chvilku

@januska2 ano, ved prave ze len na chvilu. Pali ma cely zaludok a hrudnik aj ked sa napinem cistej vody. Otras