Pálenie záhy v tehotenstve
Ahojte, co vam pomahalo na zahu v tehotenstve? Vpodstate od 12 tyzdna kedy mi skoncili nevolnosti a zvracanie ma strasne pali zaludok a zaha. Cely hrudnik. Rennie a gastrotuss to kratkodobo zlepsia, ale kazdy den sa to vrati. Vpodstste po ranajkach to je ok, ale po obede az do vecera trpim. Pomohlo vam nieco?
@anonym_autor mandle
@anonym_autor ja pouzivam talcid ale nemam to teda tak casto. A ked to je velmi zle tak si zdvihnem rost na posteli a spim s dvihnutou hlavou, to mi pomaha
Veru. 4x tehu. A raz sice pomohla fatra mineralka. Teda zmiernila. A kusok mandle resp suchare. Mna tak palila az som z toho zvracala. Cele tehu. Pominulo to az par dni po porode.
@anonym_autor nepomohlo mi nic..som v 8 mesiaci a trpim jak pes
@annnna18 ja v siedmom, uplne ti rozumiem. Zjem menej ako mon dvojrocny syn. Zaujimave ze v prvom tehotenstve som to mala len par krat. A teraz kazdy den.
@anonym_autor absolútne nič mi nepomohlo....uz som aj kadejaké domáce rady skusala a stále ma palila zaha..max na hodinku mi pomohlo zjesť lyžičku horcice
Ani mne nic nepomohlo chvilku sóda bikarbona potom v lekárni take farebné cukriky na zahu ale uz nepametam ako sa volali ale vserko len na chvilku
Ani mne nic nepomohlo chvilku sóda bikarbona potom v lekárni take farebné cukriky na zahu ale uz nepametam ako sa volali ale vserko len na chvilku
@januska2 ano, ved prave ze len na chvilu. Pali ma cely zaludok a hrudnik aj ked sa napinem cistej vody. Otras

@anonym_autor nepomohlo mi nic..som v 8 mesiaci a trpim jak pes