icon

Pichanie na ľavej strane bruška v 8. týždni

sabinka147
13. sep 2021

Caute baby som v 8tt a mam pichanie na lavej strane bruska je to normalne ? Alebo mam ist u svojho dokt.

vahcaac
13. sep 2021

@sabinka147 mala som to a bolo to v poriadku 🙂 už si bola na potvrdenie tehotenstva ? Vylúčili mimomaternicove?

sabinka147
autor
13. sep 2021

@vahcaac ano bola som babetko je v poriadku a vsetko je tam kde ma bit

malinoismum
13. sep 2021

@sabinka147 tak čo sa ďalej stresujs na fóre keď si už navštívila doktora…. Toto nepochopím.

sabinka147
autor
13. sep 2021

@malinoismum a ty si preco taka drza .. vsak je to moje prve tehotenstvo .. nato je tu forum aby sme tu pisalo.. Tak laskavo tu nepis

vahcaac
13. sep 2021

@sabinka147 tak potom super, neboj sa, aj ja som mala také pichanie 🙂 je to úplne normálne

sabinka147
autor
13. sep 2021

@vahcaac ale ja tam mam aj cystu.. mislys ze to pichanie moze byt aj s cysti ?

malinoismum
13. sep 2021

@sabinka147 ja som drzá?🙂 aha … ok🙂
Na to je to fórum aby sme pisali - takze PÍSAŤ MOZEM! 🙂
A drzá som nebola… ako prepáč ale spýtala si sa doktora dal ti odpoved, máš pocit že na fóre sú múdrejší doktori? Asi hej….

malinoismum
13. sep 2021

@sabinka147 inak ak mám byt drzá
“mislys” to ani nekomentujem
- mimo “cisty”

vahcaac
13. sep 2021

@sabinka147 podľa mňa áno, ja som mala to pichanie na vaječníku, kde mi bola operovaná cysta.

sabinka147
autor
13. sep 2021

@malinoismum tak potom na co si na koniku ked mas doktora .. ked si taka mudra nemas co hladat na koniku

malinoismum
13. sep 2021

@sabinka147 ??? 🙆🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Prosím ta asi nemám kapacitu aby som pochopila čo si práve napísala 😂🙏🏽

sabinka147
autor
Autor odpoveď zmazal
sabinka147
autor
13. sep 2021

@malinoismum maj saa 😘

malinoismum
13. sep 2021

@sabinka147 Aj ty.

adkajanova
15. sep 2021

@malinoismum nejde tu o múdrosť ale poznám mnoho žien ktoré šli ku ginekologovi na obed... Povedal im že dá im injekciu proti posilneniu
A do večera potratili alebo mali v brušku mŕtvy plot.... A stalo sa to v Košiciach už viacero ženám... Čiže je normálne keď sa tá baba spýta preto je tu tento modrý koník aby si ženy radili skúsené ženy dávajú radi nám tým neskúseným mamičkám v tehotenstve.... Moje prvé tehotenstvo prebiehalo bez problémov...... Ale toto tehotenstvo ktoré mám teraz už nie je také úžasné...... Čiže aj keď navštívim toho ginekologa nevidím problém sa tu pýtať skúsených mamičiek