icon

Pichanie v 22. týždni

veronikapavlove
8. apr 2021

Ahojte žienky. Som v 22 týždni tehotenstva a cez víkend som mala pichanie v podbrušku, tak som zašla k môjmu gynekológovi samozrejme. On mi povedal ze to môže byť spôsobené tým že neberiem 3 krát do dňa magnézium. Potom mi urobil vyšetrenie a povedal mi že som otvorená. Ale nič viac iba to, ani neporadil čo mám robiť a že na koľko som otvorená a či to je nebezpečné atď no mam obavy keď nemám informácie okolo toho že čo robiť, na koľko ešte pracujem ale už tak nevládzem a cítim že to není úplne v poriadku. Máte s takým niečim skúsenosti mamičky?

jolikaa
8. apr 2021

Treba si davat to magnezium, nenamahat sa,oddychovat s vylozenymi nohami.

mamanadruhuu
8. apr 2021

Tak ja by som to len tak nenechala, už keď si otvorená v 22tt to nie je dobre, buď by som za ním zašla znovu alebo by som zašla na pohotovosť alebo inému lekárovi tu ide o dieťa

lubiss
8. apr 2021

chod na pohotovost

julie19
8. apr 2021

Skočila by som na pohotovosť, nespomínala by som z mi doktor niečo už hovoril proste nech ta vyšetria od základu kompletka, uvidis ako to zhodnotia tam... otváranie v 22tt určite nie je sranda, ale sama si povedala že nevieš ako veľmi atd. ... moja známa sa začala otvárať tiež niekde okolo 20tt a dieťatko jej začalo zostupovať do pôrodných ciest a zvyšok tehotenstva strávila v nemocnici, prakticky to preležala... najskôr v Martine kde majú špeciálne vybavenie pre takto veľmi predčasne narodené deti a keď malé dosiahlo nejakú hmotnosť presunuli ju do nemocnice v jej bydlisku a tam ležala až do pôrodu... mala sa narodila myslím skôr ale je to krásavica zvládli to spolu ;)