Plod sa nevyvíja ako má. Čo bude dalej?
Dnes som bola u lekara a nadsene som cakala ako mi bude hovorit o bijucom srdiecku a tak...len lekar mi povedal, ze tehotna som len nepocuje ziadnu odozvu a ze plod je mensi ako by mal byt...povedal, ze su dve moznosti, bud ovu nastala neskor alebo ide o zamlknuty potrat:(...tak mam prist na ultrazvuk znova v sobotu a pre istotu nalacno a aj s vecami, lebo ak nebude ziadny progres tak je to jasne:(povedal, ze je to 50:50...no fakt neviem ako vydrzim do soboty":( ...podla tabuliek by som mala byt v 8 tyzdni ale hovoril, ze plot ma tak 6 tyzdnov...stalo sa vam nieco podobne a dopadlo to pozitivne?
@bajana pozri na dátum príspevku
@silvinuska6 pozri ty 😉
Dnes o 08:29 • čaká bábätko, termín má v októbri 2014 (10. tt) • Odpovedz • Páči sa mi to • Pošli IP •
@bajana 😀 moja chyba prepáč 😀
Dobrý deň ja by som sa chcela tiež na niečo spýtať.....mala by som byť v 8tt .Dnes som bola na sone kde my doktorka povedala,že plod sa nevyvýja.Zavolala ma o týždeň na kontrolu ak sa nič nezmení tak musím isť na zákrok.
Má niekto s týmto skúsenosť, v prípade je ešte nejaká šanca? Ďakujem za odpoveď

@michalka1912 mrzi ma, ze si v takej neistote, ale nie si fer voci tvojmu lekarovi...predsa ta na kyret neposiela, mas prist o tyzden na kontrolu...ani on ani nikto iny si este teraz nemoze byt isty, ci bude vsetko OK alebo sa uz nic neda robit....je to velmi tazke ale my zeny sme silne a aj ty to zvladnes, cakat este tyzden...drzim palce...
a viem, ze je to slaba utecha, ale pribehov zien, ktore prekonali MA alebo potratili v 1.trimestri, su tu plne stranky, takze skus trochu doverovat prirode alebo Bohu....ak nie je nieco v poriadku hned na zaciatku (co aj tak nemozes nijako ovplyvnit), tak to konci, kym to boli najmenej...
(hovorim z vlastnej skusenosti, tiez mam za sebou MA po 2 rokoch snazenia)
drzim palce