icon

PN počas tehotenstva

14. sep 2025

Momentálne som v tehotenstve na PN ale dala mi vychádzková dobu 2 h doobeda a 2 h poobede nedá sa to nejako spraviť aby som mala aspoň dlhšiu túto dobu alebo neobmedzenu?

Strana
z3
anonym_3c0576
20. sep 2025
@anonym_4b3321

@anonym_3c0576 preco som to robila? pretoze doma by som sa zblaznila, byt do 9m doma zatvorena ako taka sliepka vypustana na dvor len i istu dobu, nie dakujem, neprosim, byt len doma by som ozaj nevydrzala. v praci som musela mat pravidelne vylozene nohy a merat tlak, co uz. takto som fungovala. obdivujem zeny ktorym nevadi byt doma ako vazen, poznam mnohe co od pocatia boli az do porodu doma, myslim ze pre psychiku zeny ziadne terno. nemusia zeny spekulovat, tu nejde len o PN ale aj to ze tam ma isty rezim, a to co sa autorka pyta, prepac, sa mohla pytat priamo lekara, nemyslis? fakt mi pride ze tu mnohe spekuluju, radsej si tu sem pridu overit veci a az potom maju gule sa opytat lekarky, aby to proste nevyzeralo ako spekulovanie.

@anonym_4b3321 niekomu vadí byť toľko doma ,niekomu nie . Radšej si vyberie ,že bude doma ,ako keby sa malo niečo stať . Človek nikdy nevie .
Keby mám rizikovú robotu ,neriskovala by som ,nech hovorí každý kto chce ,dám sa vypísať a vybavené .

anonym_4b3321
20. sep 2025
@anonym_3c0576

@anonym_4b3321 niekomu vadí byť toľko doma ,niekomu nie . Radšej si vyberie ,že bude doma ,ako keby sa malo niečo stať . Človek nikdy nevie .
Keby mám rizikovú robotu ,neriskovala by som ,nech hovorí každý kto chce ,dám sa vypísať a vybavené .

@anonym_3c0576 tak nech nespekuluje s vychádzkou, bodka. ma benefit plateny , ma, neni chora neni, nemoze pracovat nemoze, ma to platene ma, a este aj tehotenske. naco spekuluje.

Strana
z3