icon

Po teste na tehotenskú cukrovku mi prišlo nevoľno

nicoletas2449
15. nov 2025

Ahojte, viem že je tu týchto tém veľa ale veľmi som nenašla niečo aktuálne. Som v 27tt a včera som bola na glukózovom teste. Všetko začalo v poriadku, sestrička mi zobrala krv a podala ten nápoj. Nebolo to až tak hrozne mala som ten s citrónovou príchuťou, vypila som na pár glgov a odišla do čakárne. Po asi 15 minútach mi ostalo neskutočne horúco a nápoj som vyzvracala priamo v čakárni. Poslali ma teda domov a tým, že test nemôže pokračovať a mám len svojmu gynekológovi oznámiť na poradni že som test nezvládla ale že sa nemám báť, že znova už naň neposielajú. Nemali sme to niektorá rovnako? Čo by to mohlo znamenať? Len proste citlivý žalúdok alebo moje telo z nejakého dôvodu nezvládlo toľko cukru? Na poradňu idem v pondelok tak uvidím čo mi povie, ale aspoň pre predstavu že na čo sa mám pripraviť. Ďakujem

anonym_6d389f
15. nov 2025

@nicoletas2449 je to úplne bežné

anonym_25be2e
15. nov 2025

@nicoletas2449 absolútne nič sa nedeje, toto je pomerne bežne.

nicoletas2449
autor
15. nov 2025
@anonym_25be2e

@nicoletas2449 absolútne nič sa nedeje, toto je pomerne bežne.

@anonym_25be2e som ani nevedela ako sa tváriť som bola rada že bol muž so mnou a šiel zaklopať sestričke. Ľúto mi to bolo tých ostatných tehuliek čo tam sedeli so mnou. Ale tak sestrička má potom upokojila že sa to bežne stáva a sú na to zvyknuté, že im tam ženy aj odpadávajú. Tak uvidím čo mi povie v pondelok gynekológ ale tak snáď ma na to nepošle znova

tenerifka
15. nov 2025

@nicoletas2449 naposledy som tu gebuzinu pila pred 23 rokmi a doteraz si pamatam, ako mi bolo z toho zle, este aj pomarancova prichut hned zrana, brrrrr🤮. Uz by to konecne mali premysliet a vymysliet nieco ine. Ak by to mali absolvovat chlapi, uz davno by to bolo o inom

nicoletas2449
autor
15. nov 2025
@tenerifka

@nicoletas2449 naposledy som tu gebuzinu pila pred 23 rokmi a doteraz si pamatam, ako mi bolo z toho zle, este aj pomarancova prichut hned zrana, brrrrr🤮. Uz by to konecne mali premysliet a vymysliet nieco ine. Ak by to mali absolvovat chlapi, uz davno by to bolo o inom

@tenerifka veď toto. Ako ono to nebolo až také hrozne ako veľa citrónovej polevy keby som zjedla. Len potom že to človek nemôže zapiť tú chuť v ústach a hlavne keď celé tehotenstvo mi je od hladu zle a som zvyknutá raňajkovať a toto na prázdny žalúdok vypiť tak asi aj tým to bolo že som to nedala

lucienkahaj
15. nov 2025

@nicoletas2449 nepríde mi normálne toľko sladkej vody vypiť fuj pre telo to musí byť šok, sa ti nečudujem ze si sa s toho povracala, ja som to pri poslednom tehotenstve odmietla.

siska53
15. nov 2025

@nicoletas2449 Nic to neznamena... Pri prvom som mala len taku slabost, strasne som potrebovala jest. Pri druhom dietati som sa im nejakom case trochu ovracala prah dveri 😅🙈. Vsetko bolo ok.

rubi007
16. nov 2025

@nicoletas2449 je to uplne normalne a bezne, niektore zeny to zvladaju lahsie, niektore ako vy, ze to vyvratia a niektore odpadavaju. Nie, lekar vas nemusi posielat znova na glukozovy test 😉