Pocit dusenia v 38. týždni tehotenstva
Zdravim...som v 38tt a po nociach neviem spávat pretože sa dusím, rychlo mi bije srdce a mam pocit že sa neviem nadýchnúť.
Spominala som to gynekologovi (plod tlači na bránicu) odpovedal. Je to neprijemné v noci nespím lebo sa mi nedá , hned sa posadím keď citim že sa neviem uplnr nadýchnúť..
Ležim lem na ĺabom.boku alebo na pravom nikdy nie na chrbte
Dieťa má spravnu polohu smerom nadol, ale budem mat sekciu nakolko ss liečim na štítnu žlazu a aj prve tehu som mala sekciu.
Prosim mala alebo má niektorá z vás takéto ťažkosti?
@anonym_autor je to celkom normálne čo počúva aj kamarátky, ktoré už majú deti. Tiež mi spomínali, že ku koncu tehotenstva je to už dosť náročne a hlavne v noci, takže budeš musieť len vydržať
@anonym_autor ja toto mám asi od 17 . týždňa že fučim ako lachtan .. pri jedení , pri chôdzi pri všetkom . Lekárka mi nasadila železo ale z toho ma tak maximálne zapekalo .. takže jedine vydržať 🙂
@anonym_autor ja toto mám asi od 17 . týždňa že fučim ako lachtan .. pri jedení , pri chôdzi pri všetkom . Lekárka mi nasadila železo ale z toho ma tak maximálne zapekalo .. takže jedine vydržať 🙂
@simca115 a je to normalné aj počas sedenia alebo státia?
@anonym_autor mne takto predčasne skončilo tehotenstvo sekciou...ledva som dýchala, ale ja som ležala v nemocnici s tlakom, opuchmi a bielkovinou v moči 😕
Tehotenstvo uplne bezproblemove, som v 32tt a mam to iste 🙂 dokonca uz aj hodinky mi v noci zachytili zrychleny tep a stazene dychanie. Ako je spomenute vyssie, dieta uz tlaci na vsetko dookola. Je to normalne 🙂
Toto môže byť aj tou štítnou žľazou - sestra tak mala, vysoké tepy a ku koncu aj tlak.
A to bud este rada, ze mas tento koniec tehotenstva v zime a nie v lete ked su horucavy este aj v noci.. :( Uz to mas za par, vydrz, musis ;)
Tlak je ok? Videnie ok? Za mna do nemocky a checknut hodnoty na preeklampsiu a tiez saturaciu. Mne tocili aj ctg, aby videli co na to dieta. Lebo v 38 tt uz ma byt dieta viac dole. Horsi vie byt opuch krku, to som mala pri oboch detoch
@anonym_autor v poriadku nie je vôbec čo opisuješ. Tiež mi to pripisovali rastúcej maternici a nakoniec mám takchykardiu, nízky tlak, pocit nedostatočného nadýchnutia, pridalo sa bude je srdca a tlaky na hrudníku. Normálny doktor by ta mal poslať na interne vyšetrenie a nasadiť správnu liečbu. 🙂
@anonym_autor v poriadku nie je vôbec čo opisuješ. Tiež mi to pripisovali rastúcej maternici a nakoniec mám takchykardiu, nízky tlak, pocit nedostatočného nadýchnutia, pridalo sa bude je srdca a tlaky na hrudníku. Normálny doktor by ta mal poslať na interne vyšetrenie a nasadiť správnu liečbu. 🙂
@sisa183 a plus štítna žľaza, mala som horšie výsledky. Takže pýtať sa na interne. Mne urobili komplet aj krv… všetko.

@anonym_autor no skoro vsetky
Vydrz