icon

Podozrenie na Downov syndróm

natyk
11. máj 2023

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať hlavne mamičiek ktorým vyšiel test krvy s podozrením na downov syndrom dieťatka. Poznáte nejaké doktora ktorý sa konkrétne tymto zaoberá a vedel by mi spraviť sónové vyšetrenie bábätká či je všetko v poriadku? Bola som včera na trisomy testoch a čakám na výsledky ale chcela by som nájsť doktora ktorý by kompletne vyšetril dietaťko z hladiska sóna ... ďakujem

kimina21
11. máj 2023

@natyk MUDr.Grochal v Martine za mna velka spokojnost

suzitok
Autor odpoveď zmazal
eriatko_r
11. máj 2023

@natyk a ake tu vysli vysledky ak sa mozem opytat. Mne vysiel DS 1:2, mam 36 rokov, tiez som si dala trisomy, zjtra mam mat vysledky, som ako na ihlach, ale podla 4D utz je babatko v najlepsom poriadku, tak verim, ze to tak ostane. Drzim ti palceky, aby ti to tiez dopadlo co najlepsie 😘 ❤

anonymous87
11. máj 2023

Ja som bola u dr.Slezaka v Petrzalke 🙂

pribinak
11. máj 2023

Mudr. Cunderlik, ambulancia v Horskom Parku v BA. Skvelý doktor. Chodia k nemu na morfológiu baby z celej SR

ivka21
11. máj 2023

@natyk genetická ambulancia Martin a oni Vás potom odoslu do univerzitnej nemocnice v Martine. Nezapamatovala som si meno ale naozaj dieťatko pozerá od hlavy až po končeky prstov. Každopádne držím palce nech Vám to dobre dopadne.

rebrambora
11. máj 2023

Najdi si lekara, co robi 4D ultrazvuk.
Vela stastia.

kiki68
12. máj 2023

Pockala by som na trisomy testy. Ked je pozitivne aj trisomy/nifty tak uz ides smer amniocenteza

mircalla
12. máj 2023

Cunderlik, Holan (Bratislava), Grochal (Martin)

natyk
autor
13. máj 2023

Ďakujeme maminky za všetky správy zistili sme že čakáme dvojičky .. takže vysledky boli asi dosť skreslené ďakujeme 🙏objednala som sa do martina

elenita
13. máj 2023

@eriatko_r Ahoj, ake si mala vysledky?

eriatko_r
13. máj 2023

@elenita ahojky,chvalabohu vsetki nizke riziko... nenormalney kamen mi padol...a bude to chapcek😘❤️

elenita
13. máj 2023

@eriatko_r gratulujem, parada ❤️

eriatko_r
14. máj 2023

@elenita dakujem❤️

alex5896
9. jún 2023

@natyk ahoj ako si dopadla ak smiem vediet ☺️

natyk
autor
9. jún 2023

@alex5896 ahoj super všetko je v poriadku a čakáme jednovaječné dvojičky🤗 výsledky trisomy testov boli negatívne a morfologia neukázala žiadne vrodené vady pri oboch

alex5896
9. jún 2023

@natyk dakujem a aj ja cakam jednovajecne a kedy vam vysiel pozitivny na downa? V ktorom si bola ja teraz 12tt a mala som 1/14 preto som nervozna a cakam co bude jedno babatko je ok ale druhe ma taky vysledok

natyk
autor
9. jún 2023

@alex5896 mne to vyšlo keď som ešte nevedela že čakáme dvojičky pri druhom odbere krvy

leona1234
28. jan 2025

@pribinak môže sa ísť aj v 13tt

mariamagdalena22
24. mar 2025

@eriatko_r Pekny vecer.. Prosim Vas ako vam vysli testy? Mne tiez vysiel down 1:2.. 😖😖 Chcem trisomy test.. Budem mat 40 r..

eriatko_r
1. apr 2025

@mariamagdalena22 vsetko v poriadku bez problémov,+ mala som každu poradňu 4D za príplatok ako nadstandardnu starostlivosť.....nechcela som testy ale dr. Ma "spracoval" ze pre môj klud a pokoj si mam dat urobit,dala som si ten základný balik. Ale povedal ze tieto testy su spoľahlivosť tak na 60% yie screeningove, usg je 90% a trisomy 99.....verim ze bude aj vaše bábätko ok♥️♥️♥️ hrozne je to ze vek je hlavny ukazovateľ zdravia babatka😮‍💨

mariamagdalena22
18. apr 2025

@eriatko_r Pekny vecer.. Trisomy test vysiel negativny,morfologicky ultrazvuk taktiez.. Lekar babo pozrel odzadu odpredu.. 😄 Tak verim ze to tak je.. Naozaj ked vide podozrenie na DS 1:2 nic to este neznamena.. 🙂

eriatko_r
29. apr 2025
@mariamagdalena22

@eriatko_r Pekny vecer.. Trisomy test vysiel negativny,morfologicky ultrazvuk taktiez.. Lekar babo pozrel odzadu odpredu.. 😄 Tak verim ze to tak je.. Naozaj ked vide podozrenie na DS 1:2 nic to este neznamena.. 🙂

@mariamagdalena22 tesim sa❤️❤️❤️jasne,ze bude vsetko ok❤️