Podozrenie na Downov syndróm
Dobrý deň, chcela by som sa spýtať hlavne mamičiek ktorým vyšiel test krvy s podozrením na downov syndrom dieťatka. Poznáte nejaké doktora ktorý sa konkrétne tymto zaoberá a vedel by mi spraviť sónové vyšetrenie bábätká či je všetko v poriadku? Bola som včera na trisomy testoch a čakám na výsledky ale chcela by som nájsť doktora ktorý by kompletne vyšetril dietaťko z hladiska sóna ... ďakujem
@natyk a ake tu vysli vysledky ak sa mozem opytat. Mne vysiel DS 1:2, mam 36 rokov, tiez som si dala trisomy, zjtra mam mat vysledky, som ako na ihlach, ale podla 4D utz je babatko v najlepsom poriadku, tak verim, ze to tak ostane. Drzim ti palceky, aby ti to tiez dopadlo co najlepsie 😘 ❤
Ja som bola u dr.Slezaka v Petrzalke 🙂
Mudr. Cunderlik, ambulancia v Horskom Parku v BA. Skvelý doktor. Chodia k nemu na morfológiu baby z celej SR
Najdi si lekara, co robi 4D ultrazvuk.
Vela stastia.
Pockala by som na trisomy testy. Ked je pozitivne aj trisomy/nifty tak uz ides smer amniocenteza
Cunderlik, Holan (Bratislava), Grochal (Martin)
Ďakujeme maminky za všetky správy zistili sme že čakáme dvojičky .. takže vysledky boli asi dosť skreslené ďakujeme 🙏objednala som sa do martina
@eriatko_r Pekny vecer.. Prosim Vas ako vam vysli testy? Mne tiez vysiel down 1:2.. 😖😖 Chcem trisomy test.. Budem mat 40 r..
@mariamagdalena22 vsetko v poriadku bez problémov,+ mala som každu poradňu 4D za príplatok ako nadstandardnu starostlivosť.....nechcela som testy ale dr. Ma "spracoval" ze pre môj klud a pokoj si mam dat urobit,dala som si ten základný balik. Ale povedal ze tieto testy su spoľahlivosť tak na 60% yie screeningove, usg je 90% a trisomy 99.....verim ze bude aj vaše bábätko ok♥️♥️♥️ hrozne je to ze vek je hlavny ukazovateľ zdravia babatka😮💨
@eriatko_r Pekny vecer.. Trisomy test vysiel negativny,morfologicky ultrazvuk taktiez.. Lekar babo pozrel odzadu odpredu.. 😄 Tak verim ze to tak je.. Naozaj ked vide podozrenie na DS 1:2 nic to este neznamena.. 🙂
@eriatko_r Pekny vecer.. Trisomy test vysiel negativny,morfologicky ultrazvuk taktiez.. Lekar babo pozrel odzadu odpredu.. 😄 Tak verim ze to tak je.. Naozaj ked vide podozrenie na DS 1:2 nic to este neznamena.. 🙂
@mariamagdalena22 tesim sa❤️❤️❤️jasne,ze bude vsetko ok❤️

@natyk MUDr.Grochal v Martine za mna velka spokojnost