Podozrenie na zápal močových ciest v 18 týždni

jespera
30. mar 2012

Ahojte,
som v 18tt, mam podozrenie na zapal moc. ciet - ale nie som si ista, a uz ani neviem ci je to len podozrenie ci to suvisi s tehotenstvom.. rozmyslam ci ist zajtra na pohotovost, ci skusit cez vikend urinal...ci ist ku gynekologovi - ci k obvodnemu? co vy na to,,,? palenie zatial nemam, ale pri moceni nieco citim...

jaruska26
31. mar 2012

A
@jespera Ahoj,

ja som sa dnes vratila z nemocnice tiez som mala zapal moc.c ciet. Som v 28 tt, mala sm bolest v podbrusku a vyrazalo mi to do chrbta v oblasti oblicky. Stale som chodila na WC. Chod radsek ku svojmu gyn. on ti odoberie moc a hned zisti, nepodcenuj to!! Mne dali antibiotika a infuzie od bolesti. Tak drzim palce.

zvedavamt
31. mar 2012

Ak obsahuje Urinal cukor, zapal len zhorsi. Radsej skus Kapucinku, moze sa aj v tehu /nie liehova/ nahradi obyc antibiotika a uplne bez neziaducich vedlajsich ucinkov.

ysarion
31. mar 2012

@jespera skus brusnice (napr. susene/zavarane) na podporu a velmi vela pit, mne vzdy pomozu a to som sa dost natrapila s opakovanymi zapalmi ... ucinkuju mi lepsie ako urinal... ked nepomohli na zaciatok brusnice, tak potom som uz ATB brala. v tehu sa mozu brusnice ... tip ako zistit ci mas mocove cesty v poriadku - pozri sa, ci mas ciry moc. pokial je kalny, pripadne v nom plava svinstvo, tak problem tam je.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre