icon

Pomôže na tvrdnutie bruška v 25. týždni magnézium?

Včera o 10:48

Ahojte , mám doma takéto magnezko ale nebrala som ho od cca 15 týždňa nakoľko nebolo potrebné ale od včera mám také tvrdnutie bruška a ako keby sťahy maternice počas dňa , aké máte skúsenosti z týmto magnezkom pri takomto tvrdnuti bruška v 25 tyzdni predtým som to tak nemala čiže neviem porovnať či mi to zabralo alebo nie keďže som ho nebrala dlhodobo , po prípade viem zajst na pohotovosť pokiaľ by to pretrvavalo lebo moja dr ordinuje až v stredu

Pomôže na tvrdnutie bruška v 25. týždni magnézium?
mullerova46
Včera o 11:24

@anonym_autor tvrdnutie brucha je sem tam do 10 krát cez deň v pohode 🙂 magnézium ti tak môže uvoľniť svalstvo že ak ho berieš až do pôrodu môžeš mať problém porodiť dieťa keďže kontrakcie nebudu take ako by mali byť. Treba vysadiť magnézium nejak v 34 či 36 týždni 🙂 malo sa o Tom hovorí

Ale laktat je veľmi dobrá forma magnézia. Mal by zabrať

anonym_e0477a
Včera o 11:26

Ja som brala magnézium Galvex, to mi poradila doktorka, že je najlepšie. Poradila by som sa teda s ňou, čo ti odporúči a aké dávky. Každopádne, mne tvrdlo brucho veľmi často a magnézium mi vôbec nezabralo.

anonym_bcb95e
Včera o 11:35

Pri oboch tehotenstvach mi gynekológ predpísal prášky Magnosolv a veľmi mi pomohli .Aj preventívne som si ich mala dávať

autor
Včera o 11:38
@mullerova46

@anonym_autor tvrdnutie brucha je sem tam do 10 krát cez deň v pohode 🙂 magnézium ti tak môže uvoľniť svalstvo že ak ho berieš až do pôrodu môžeš mať problém porodiť dieťa keďže kontrakcie nebudu take ako by mali byť. Treba vysadiť magnézium nejak v 34 či 36 týždni 🙂 malo sa o Tom hovorí

Ale laktat je veľmi dobrá forma magnézia. Mal by zabrať

@mullerova46 hej to viem som čítala že po nejakom 34 tt vysadiť , pred chvíľou som si dala to magnezko tak cítim trošku uvoľnenie pomaly , len mám aj takú ako keby jemnu bolesť v brušku tak v strede tým že čakám chlapčeka mám bruško dosť dole ,pohyby cítim dosť aktívne a na wc mi treba každu chvíľu

anonym_3543cd
Včera o 11:54
@anonym_autor

@mullerova46 hej to viem som čítala že po nejakom 34 tt vysadiť , pred chvíľou som si dala to magnezko tak cítim trošku uvoľnenie pomaly , len mám aj takú ako keby jemnu bolesť v brušku tak v strede tým že čakám chlapčeka mám bruško dosť dole ,pohyby cítim dosť aktívne a na wc mi treba každu chvíľu

@anonym_autor magnezium aj davkovanie poradi lekar alebo lekarnik. Nechapem ale tu hlupost, ze "tym ze cakam chlpaceka mam brusko dost dole"? To je co za sprostost?