icon

Pôord pri zrastoch

21. júl 2025

Ahojte kočky , ste tu niektorá taká , ktorá mala brutálne zrasty ? Ja ich mám hrozné a mám dilemu nad tým , že ako rodiť . Endokrinologicka mi hovori , že ona by išla radšej cisárskym , no,že nevie , že som zaujímavý prípad . Gyndy som sa ešte nepýtala , to až tento týždeň . Ste tu niektorá taká , ktorá mala to čo ja ? Ako ste rodili ? Ďakujem

anjelicek26
21. júl 2025

Mne zrasty odstranili pred tehotenstvom, nastastie... rodila som cisarskym, ale nudzovym... kvoli cisarskemu a kvoli tomu, ze sa tie zrasty robia opakovane (odstranovali ich druhy raz), tak sa tam chcu o 5 rokov chcu kamerou este raz pozriet (a odstranit ak najdu nieco noveho) a po menopauze by mal byt uz sväty pokoj podla nich...

majamat
Autor odpoveď zmazal
autor
21. júl 2025
@majamat
Odpoveď bola zmazaná

@anjelicek26
@majamat Ja mám práveže zrasty ktoré sa mi netrúfli prerušiť pri laparoskopii, mali mi robiť priechodnosť ,no ako ma otvorili ,tak ma aj zatvorili 🥲😀 zrasty mi vznikli zo zlého čistenia kvôli prasknutým cystam a nasledovnému krvácaniu do brušnej dutiny .

majamat
Autor odpoveď zmazal
majamat
Autor odpoveď zmazal
anjelicek26
21. júl 2025
@anonym_autor

@anjelicek26
@majamat Ja mám práveže zrasty ktoré sa mi netrúfli prerušiť pri laparoskopii, mali mi robiť priechodnosť ,no ako ma otvorili ,tak ma aj zatvorili 🥲😀 zrasty mi vznikli zo zlého čistenia kvôli prasknutým cystam a nasledovnému krvácaniu do brušnej dutiny .

@anonym_autor tomu nerozumiem, ved to mali dat nejako do poriadku...mne tiez planovali ine veci robit a nakoniiec sa v tom vrtali dve hodiny, ale dali to doporiadku... mne to po slepaku z detstva prasknutom podla mna uz dokafralo vela... cely zivot sa mi robia cysty, vajecniky tazko vidno na sone, no proste cele zle... paradoxne mam tri 🙄 Aspon chirurg sa pobavil.

colsami
22. júl 2025

Urcite by som to riesila v prvom rade s gyn. Celkom nechapem, akym sposobom sa ma k zrastom + porodu vyjadrovat endokrinolog.

zuzuliatko18
22. júl 2025

Mam zrasty po operacii, lekari.ich zhodnotilo tak, ze SA nebudu v mojom bruchu vrtat radsej, ale gynekolog to neriesil.ako indikaciu na cisarsky. Rodila som prirodzene nakoniec, lebo sa mi spustil porod pred terminom a prisla.som do nemocnice LTT.