icon

Pôrod so zlým koncom - psychická a fyzická podpora

13. feb 2026

Zajtra má čaká pôrod so zlým koncom… v 22tt držte mi palce dievčatá nech tu fyzickú a následne psychickú bolesť zvládnem. Dúfam, že mi dajú aspoň lieky od bolesti.

kiki68
13. feb 2026

@anonym_autor Ak vies nemecky, odporucam obratit sa na Sternenkinder, su na facebook. Neviem ake su moznosti na Slovensku, ale mas urcite pravo sa s babom rozlucit, mat ho v perinke. A tiez urcite spravit fotky. Clovek sa s tym totiz bude vyrovnavat dlho a casom budes rada za tie spomienky. Drzim velmi palce

pinkgirl
13. feb 2026

Posielam ti ❤️ drž sa!🍀

anonym_f5f8a3
13. feb 2026

Je mi to luto... Drz sa.

anonym_44182c
13. feb 2026
@kiki68

@anonym_autor Ak vies nemecky, odporucam obratit sa na Sternenkinder, su na facebook. Neviem ake su moznosti na Slovensku, ale mas urcite pravo sa s babom rozlucit, mat ho v perinke. A tiez urcite spravit fotky. Clovek sa s tym totiz bude vyrovnavat dlho a casom budes rada za tie spomienky. Drzim velmi palce

@kiki68 to vážne niekto si dobrovoľne fotí?????

anonym_44182c
13. feb 2026

Držím ti palce veľmi
Tiež som zažila podobne
🌹🌹🌹

anonym_d4696f
13. feb 2026

@anonym_autor keby vás môžem objať bez vahania idem

anonym_d33e60
13. feb 2026

@anonym_autor 🫂 ❤️🙏

kiki68
13. feb 2026
@anonym_44182c

@anonym_44182c ani a su tie fotos naozaj pekne. Prave som take videla na ich stranke. Maju normalne fotografov v nemocnici aj na tento ucel. Prave velmi pekne to mali, tiez odtlacok nozicky.

anonym_ced5d3
13. feb 2026

Posielam objatie a veľa sily😔

rybkoava
14. feb 2026

Veľa síl. 😥

katarinaschober
14. feb 2026

@anonym_autor drzim ti palce .tiez som to zazila aj tu v rakusku urobili odtlacok chodidiel a dali mi kartu kde bola vaha dlzka meno a odlacok chodidiel.ja som to prezivala velmi zle az som skoncila u psychiatra

martinka13
14. feb 2026

Zažila som to isté. Držím palce a posielam objatie.

any_soj
16. feb 2026
@anonym_44182c

@anonym_44182c čo je nepochopiteľné na fotke vlastného dieťaťa, najmä ak je to viacmenej jedinýkrát, čo ho rodičia vidia?
Nám to po pôrode nenapadlo, ale som vďačná, že mne a manželovi to sestričky navrhli a odfotili nás s našou dcérou - aj keď jej duša už bola s Bohom, ale jej telo, ktoré vzniklo z našich tiel, a ktoré som porodila, bolo pre nás vzácne.
Autorka myslím na teba... A odporúčam alexisporadna.sk, sú tam skvelé ženy.