Pôrod so zlým koncom - psychická a fyzická podpora
Zajtra má čaká pôrod so zlým koncom… v 22tt držte mi palce dievčatá nech tu fyzickú a následne psychickú bolesť zvládnem. Dúfam, že mi dajú aspoň lieky od bolesti.
Je mi to luto... Drz sa.
@anonym_autor Ak vies nemecky, odporucam obratit sa na Sternenkinder, su na facebook. Neviem ake su moznosti na Slovensku, ale mas urcite pravo sa s babom rozlucit, mat ho v perinke. A tiez urcite spravit fotky. Clovek sa s tym totiz bude vyrovnavat dlho a casom budes rada za tie spomienky. Drzim velmi palce
@kiki68 to vážne niekto si dobrovoľne fotí?????
Držím ti palce veľmi
Tiež som zažila podobne
🌹🌹🌹
@anonym_autor keby vás môžem objať bez vahania idem
@anonym_autor 🫂 ❤️🙏
Posielam objatie a veľa sily😔
@anonym_autor drzim ti palce .tiez som to zazila aj tu v rakusku urobili odtlacok chodidiel a dali mi kartu kde bola vaha dlzka meno a odlacok chodidiel.ja som to prezivala velmi zle az som skoncila u psychiatra
@kiki68 to vážne niekto si dobrovoľne fotí?????
@anonym_44182c čo je nepochopiteľné na fotke vlastného dieťaťa, najmä ak je to viacmenej jedinýkrát, čo ho rodičia vidia?
Nám to po pôrode nenapadlo, ale som vďačná, že mne a manželovi to sestričky navrhli a odfotili nás s našou dcérou - aj keď jej duša už bola s Bohom, ale jej telo, ktoré vzniklo z našich tiel, a ktoré som porodila, bolo pre nás vzácne.
Autorka myslím na teba... A odporúčam alexisporadna.sk, sú tam skvelé ženy.

@anonym_autor Ak vies nemecky, odporucam obratit sa na Sternenkinder, su na facebook. Neviem ake su moznosti na Slovensku, ale mas urcite pravo sa s babom rozlucit, mat ho v perinke. A tiez urcite spravit fotky. Clovek sa s tym totiz bude vyrovnavat dlho a casom budes rada za tie spomienky. Drzim velmi palce