Potrat v 12. týždni

dietaamama
15. mar 2014

Ahojte. Som v 12-tom tyzdni a otec dietata chce aby som sla na potrat. Este sa so mnou aj rozisiel. Ze to bude lepsie. A moje pociti? Zacinam ho neznasat. Bojim sa potratu a aj toho, ze to budem lutovat.

mafin152
15. mar 2014

tak nechod na potrat.. problem solved..

dietaamama
autor
15. mar 2014

To by bolo jednoduche. Ale z coho by som zila-zili? Jedno dieta uz mam. Nepracujem a asi by som bola na rizikovom.

denda83
15. mar 2014

@dietaamama urcite by som nesla, ale to som ja ja nemozem rozhodovat za teba...skus porozmyslat ci to zvkadnes aj samapo pripade s pomocou rodicov...na ttakeho partnera sa vykasli ked ti nieje tera oporou. Drzim palce nech je tvoje rozhodnutie spravne.🙂

safranca15
15. mar 2014

@dietaamama no tak ale moc casu nemas na potrat ak chces ist lebo ten sa aj tak robi do konca 12 tt

awalancha3
15. mar 2014

aha...aha............ a kohoze to zacinas neznasat? sploditela ci dieta? a este ho len zacinas neznasat? a preco vlastne chces ist na potrat? kvoli sebe? dietatu, rodicom alebo kvoli sploditelovi, ktoremu si u prdele? (pardon za expresivitu)......rozhodni sa ako chces, nemyslim, ze tu vieme odpoved na tvojuotazku (potrat je ale to najhorsie rozhodnutie). V kazdom pripade pracuj, na sebe....aby nebol dalsi ploditel, ktoremu za nieco stojis len pri akte párenia.......

anatalia77
15. mar 2014

@dietaamama na potrat je uz neskoro...
A doteraz ste ako vnimali tvoje tehotenstvo? Rozhodni sa sama,kedze sa partner vyparil..Potrat je riziko,ak nebudes mat moct deti,tak ti asi velmi zle padne stretnutie s byvalym na prechadzke s jeho dietatom..

keziah
15. mar 2014

@dietaamama ani sa nedivim, ze byvaleho neznasas, zasexovat si, to neodmientne, ale ked sa mu podari splodit dieta, tak jeho rozhodnutie je, ze dieta musi zomriet. naozaj "uzasny samec".

mafin152
15. mar 2014

a to prve mas tiez od neho? z coho zijes teraz?

dietaamama
autor
15. mar 2014

Potrat? Lebo sama to urcite uz nezvladnem. Po ziadnej stranke. Otec dietata sex chcel, dieta chcel a ked uz je to tu tak ziadna zodpovednost. Som proste krava ktora sa zamilovala a naletela jeho recickam.

snazilka1983
15. mar 2014

nuz co na toto dodat. asi len tolko ze teda ked nechcete mat po sexe nasledky tak nesexujte ked to neviete. 😝

dietaamama
autor
15. mar 2014

Ja by som mala mat tiez snazilka termin ako ty..

anatalia77
15. mar 2014

@snazilka1983 nuz tak obcas sa aj pritrafi..nahoda je blbec
Len mi nie je jasne,ci mali vykonzultovane pripadne tehotenstvo,deti,spolocny zivot,alebo aspon uhradenie UPT.

jaris84
15. mar 2014

to dieťa za nič nemôže - ono si rodičov nevyberá, ale určite má právo žiť a ty si jediná, ktorá ho momentálne môže ochraňovať a nie ho o to právo pripraviť. Pozri sa na svoje dieťa, ktoré už máš pri sebe a odpovedz si na otázku, či by si mu vedela takto ublížiť - pripraviť ho o život??? Dieťa je dar, koľko žien by za to dieťa dalo čokoľvek...Nechaj tomu čas, prinajhoršom ho potom daš na adopciu, ak to dokážeš, ale nechaj mu právo žiť. Budem na Teba myslieť a verím, že sa roz

marienka1703
15. mar 2014

potrat v 12 tt??? sorry za výraz , ale co ste to za hovada!!!!!!!!!!!!!! nechapem, sex chcel, dieta chcel a zrazu ak sa podarí tak nechce,,,,, vykaslala by som sa mu na hlavu- nejak to zvladnes,,,,, ved ono sa na svet samo nepytalo a teraz mu chces vziat ZIVOT 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢

snazilka1983
15. mar 2014

@anatalia77 ako pritrafi a nahoda je blbec? dnes nieje doba ze by sa mohli stavat nahody. ked vies ze nechces alebo nemozes si dovolit babo tak mas milion veci co tomu dokazu zabranit. dobre kondom rupne nieje 100% ale antikoncepcia pokial uzivas ako mas a nechlastas pomedzi je prakticky 100%-na a o inych ochranach ti tu snad pisat nemusim. a ked uz tak existuje aj adopcia po porode ked si uz nedokazem predstavit mat dalsie dieta. vynosim a dam na adopciu nie hned ist na potrat. viem ze je to tazke sa potom vzdat ale moj nazor vzdy lepsie ako potrat.

hviezdicka111
15. mar 2014

ja by som povedala, ze potrat jedine v krajnej situaci, ze fakt by som nemala co do huby....ak je moznost, rodicia, alebo hocikto, kto by ti pomohol, nechod...neviem aka si povaha, ale mozes to potom lutovat...ked nie hned, pride napr. datum, kedy by sa male malo narodit a smutok pride...navyse nieco by ti platit na dieta musel...co sa tyka napr. veciciek pre babo, isto by ti tu mnoho mamin pomohlo....

dietaamama
autor
15. mar 2014

Rozmyslala som aj nad tym, ze si ho necham
Z dvoch pricin. Jeden, ze by som ho chcela. A po druhe aby takzvane platil za svoj cin..

anatalia77
15. mar 2014

@snazilka1983 ano,su tehotenstva a deti aj napriek tomu,ze sa chranili.
Proste to tak malo byt.

anatalia77
15. mar 2014

@dietaamama pomsta nie je dobra pohnutka.Pozor na to.!!!

dietaamama
autor
15. mar 2014

Hviezdicka a Stella- dakujem.. 🙂

dafnea
15. mar 2014

nechod na potrat!!! je to nevinný život a ked sa narodí budeš to dieťa milovať viac ako seba. Chlap to tak nevníma a zjavne to nie je nejaký charakter ten tvoj bývalý, ale možno ak to malé uvidí tak si uvedomí ako sa zachoval. Ale nechoj na potrat. Budeš to dokonca života ľutovať.

dietaamama
autor
15. mar 2014

@dafnea dakujem.

dietaamama
autor
15. mar 2014

Dakujem Vam dievcata. Za kladne, aj zaporne odpovede.

fuska
15. mar 2014

Ja som od 13 tt citila pohyby. Neviem si predstavit potrat v 12 tt, ved to je uz davno DIETATKO. A myslim, ze to, co si pisala, su slabe argumenty na potrat.

martinkatinka
15. mar 2014

@dietaamama ak si v 12.tt, zrejme to už ani možné nie je, takže ja ti odporúčam anonymný pôrod, ak to dieťa nechceš, informuj sa u svojho lekára. Aj to jedna z možností.

petraxy6
15. mar 2014

@jaris84 opravím ťa: práveže dieťa si rodičov vyberá 🙂
@dietaamama urob ako cítiš 🙂

siska53
15. mar 2014

@dietaamama a keby si ho dala na adopciu ci do hniezda zachrany? Aspon by nejaky par mal radost z dietatka...
naozaj nie je nejake riesenie?rodina,ci ziadat od teraz uz byvaleho vyzivne? Ved z testov by sa dali zistit,kto je otec..a ked to dieta najskor chcel...tak to u vobec nechapem..

anatalia77
15. mar 2014

@siska53 ja som nikde necitala,ze by on to dieta chcel..

michaleja_west
15. mar 2014

určite na potrat nechoď!!! dieťa za nič nemôže ,radšej ho daj na adopciu alebo pestúnsku starostlivosť ale život mu neber ,ja som 17 ročná tehulka a frajer ma tiež odkopol a chcel potrat a nelutujem ,že som si to dieťa nechala ,ale ak máš finanšné problémi skús to najprv riešiť a ak nebude žiadne východisko ,zvol radšej adopciu ale nevezmi mu život ,celý život by si si to vyčítala

siska53
15. mar 2014

@anatalia77 o 17:02 pisala,ze sex chcel,dieta chcel..tam v tom,prispevku to je.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre