Pozitívny test a hnedé špinenie. Čo robiť?
Ahojte, v utorok som si urobila tehu test s pozitívnym vysledkom, meskala mi menstruacia cca styri dni, nasledne na to som zacala špiniť hnedú krv bolo tam aj raz po velkej potrebe kus cervenej krvy po utreti, to sa stalo vlastne v jeden den, potom zvysok dna a na dalsi den som spinila len hnedo nie velmi ale zas ani nie malicko. Nemam ziadne bolesti volala som svojmu gyn. A dal mi termin 29.6. ze ak sa rozbehne normalna menstruacia tak mam zavolat. Zajtra rano si chcem urobit zas test len sa hrozne bojim, pri predchadzajucom tehu som mala dokonca hematom a nekrvacala som vobec, vlastne pri ziadnom tehu som nespinila nikdy ani nekrvacala. Viem ze by to mohlo byt biochemické tehu. Mate skusenosti niekto? Mali ste to podobne a babatko bolo v poriadku? Dakujem za vsetky odpovede❤️
hneda krv je stara krv nie cerstava a hnede spinenie je normalne na zaciatku tehu. Co sa tyka tej cerstvej krvi mohla byt aj z konecnika ked bola po velkej potrebe, mne sa to niekedy zvykne stat najma pri zapche. Ja som mala okolo 6tt 2x po jednom dni hnede spinenie a zatial je vsetko ok, pomaly budem koncit 1.trimester
@anonym_34c4d7 hnedé špinenie vôbec nemusí byť normálne ako tvrdíš.

hneda krv je stara krv nie cerstava a hnede spinenie je normalne na zaciatku tehu. Co sa tyka tej cerstvej krvi mohla byt aj z konecnika ked bola po velkej potrebe, mne sa to niekedy zvykne stat najma pri zapche. Ja som mala okolo 6tt 2x po jednom dni hnede spinenie a zatial je vsetko ok, pomaly budem koncit 1.trimester