Pravidelné nočné mory v tehotenstve

siska765
23. júl 2014

Ahojte,zajtra zacinam 13tt a takmer kazdy den mam nocne mory,niekedy aj dva -trikrat za noc.Nepozeram vobec zle filmy ,asi moje podvedomie sa boji ,kedze som uz 2xpred tym potratila,ale su to zvlastne sny,niekedy sa vobec netykaju dietata.No vzdy ked sa prebudim tak som rozrusena a rychlo mi bije srdce.Vzdy sa ukludnujem ze ved vsetko bude dobre atd.Nemozu mat tieto stavy nejaky velky vplyv na babatko?

siska765
autor
23. júl 2014

tak to ze by som len ja trpela tymito snami?nechce sa mi verit 😒

martulka35
23. júl 2014

aj ja som mávala zlé sny v tehu a si pamätám že sme kukali za bieleho dňa akty x a ja som normálne celý den mala strach alebo čo to bolo a proste som v tehu musela pozerať v telke len komedie 🙂 a aj správy som nekukala a sny som mala aj také že umrem a pod,..takže nie si sama je nás určite viac...a žiadny vplyv to na syna nemalo a magnezium treba brať ...to mi trocha pomáhalo...

kiki68
23. júl 2014

v pohode,len sa ukludni, nijako to velmi neries. Hlavne sa toho neboj,lebo strach prinasa este vacsie obratky mozgu v tomto smere a je dost mozne,ze je to len hormonmi. Proste telo si uraduje ako chce,skacu hladiny hormonov a mozno to babo bude milovnik hororov, mozno nejaky buduci reziser 😉 Mame pripravuje scenare uz ked je v brusku.... 😀 Musis to brat takto s humorom a ono to mozno aj zmizne samo.

babatko77
21. okt 2014

ahojte ja mam to iste uz asi 3 tyzden vkuse aj 3-4 zle sny za noc stale sa budim prehadzujem som 12 tt tehu mozno je to tym ze sme prezili velky stres o naseho prvorodeneho bol v nemocnici a velmi nas to vycerpalo. dufak ze to coskoro prestane tak strasne by som potrebovala sa vyspat a nie zaspavat zo strachom co zas bude v noci. myslim si ze malemu sa tiez zle sniva kedze ho musime v noci bravat k sebe co pred tym bezproblemiv spal. mozno aj na nom zanechal ten strasny zazitok nejake stopy. ak mate nejake rady ako to zastavot sem s nimi

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre