icon

Pre akú možnosť čistenia ste sa rozhodli po missed abort?

bevab
11. feb 2018

Ahojte, lekár mi stanovil diagnózu missed abort. Išli ste všetky na kyret, alebo ste sa rozhodli inak? Potrebujem sa rozhodnúť. Ďakujem.

Strana
z2
maninka1974
12. feb 2018

ja idem zajtra na čistenie už 4 krát mam Ma ale nekrvácam tak mi to musia odsat už 4 krát sa mi to stalo už dalšie teh neplánujem mam toho všetkeho dost jedno diatatko mame ....predtým ma nechal dr pár dni či to neodíde ale nič tak musím na zákrok...

jana_13
1. sep 2018

Ahojte. 31.8 som bola ba kontrole a mala som byt 7+3tt ale vraj neskorsia ovulacia a plod vychadzal 6+1tt ale srdce bilo. 21.9 som isla na kontrolu a srdce uz nebilo velkost zodpovedala 6+3tt (4mm) a akcia srdca uz nebola. Vraj geneticka vada podla velkeho zltkoveho vaku. Cize MA. Doporucila mi cakat aspon tyzden a ptm ist na konzultaciu do nemocnice. V pondelok po tyzdne sme sa rozhodli s priatelom po precitani mnoha clankov ze urcite pockame. V utorok som volala s doktorkou a v nasom rozhodnuti ma podporila a schvalila ho. Je to uz druhy tyzden a zatial len pobolievanie podbruska ako pred MS. Povedala mi ze moderna medicina a v zahranici toto cakanie vyslovene doporujucu hlavne pre zeny ktore nerodili. Vraj pri teplote mam ist na konzultaciu do nemocnice a dokonca aj tam casto radia pockat. Aspon v Tn inde neviem. Inak mam prist az k nej ked dokrvacam na kontrolu HCG, prejdeme si vsetky vysledky a este ma caka hematologia. Ak bude vsetko fajn tak ideme skusat znova po prvej MS. Pijem Rozne caje alchemilkovy najviac, malinikovy, salviove kvapky. Ako to prebiehalo u Vas?

Strana
z2