icon

Prechladenie v tehotenstve

renulianka
21. jan 2014

Mamičky som 13 tt som prechladena pijem čaj jem ovocie lezim boli ste prechladené ďakujem za rady pa

luba28
21. jan 2014

@renulianka urob si jemny zazvorovy cajik,ten je na prechladnutie dobry,ale nie liter,...

renulianka
autor
21. jan 2014

@luba28 ďakujem vyskúšam trošku mám strach ďakujem z chorôb

jajla
21. jan 2014

ahoj,aj ja som bola nachladnuta,vyborny je zazvorovy caj,s citronom a s medom, a vela oddychovat,lezat v posteli 🙂

jessinocka
21. jan 2014

@renulianka aj ja som bola nachladnuta, pila som vela vlazneho caju s citronom a medom, medzi to pomarancovo-citronovu stavu, na hrdlo som kloktala slanou vodou a uzivala tabletky Homeogene 9 (mozu sa v tehotenstve) tahalo sa mi to 3 tyzdne, ale nakoniec to preslo. A este na upchaty nos kvapky Pinosol, tiez ich mozu tehotne a do 3 dni bolo po nadche.

renulianka
autor
21. jan 2014

@jessinocka dakujem no ja mám taký upchatý nos a nevedela som či môžem niečo brať ach jaj

cukroska
21. jan 2014

myslím,že keď máš kritický prvý trimester za sebou tak je to fajn,hlavne veľa oddychuj a popíjaj zázvorový čaj a hlavne sa vyhni teplote...dôležité je to neprechodiť!teda neochorieť viac...viem a čo píšem...počas tehu som brala 2 x antb ,tak som ochorela ako nikdy predtým ani potom...a nepohli až antb,doktor povedal,že je to menšie zlo pre pod ako ich nebrať...drž sa a šetri 😉

renulianka
autor
22. jan 2014

@cukroska ďakujem no upchaty nos boli ma hlava tak oddychujem a paralen to asi nie ?

aristka
22. jan 2014

@renulianka ak máš upchatý nos a nič nepomôže ,skús preplach nos dutín zo slanou vodou a ak nepomôže ,môžeš bioparox je to lokálne atb ,ktoré pôsobí lokálne ...inak ja som posledné tehu bola nachladnutá nonstop a malá je ok....paralen by si mohla ,aj deťom sa dávajú čapíky na teplotu ..inak ak by ti to neprešlo smer dr...

renulianka
autor
22. jan 2014

@aristka Ďakujem no uvidíme ak to neprejde tak neviem

vierqa
27. jan 2014

ahoj ja som v prvom trimestri a som prechladnutá...čo mám robiť?ďakujem :D

renulianka
autor
29. jan 2014

@vierqa ahoj tak tiež čaj ležať ale ja som bola v nemocnici dnes som prišla mala som antibiotiká je mi lepšie boli teploty ak budú tak k lekárovi pa

vierqa
30. jan 2014

@renulianka ďakujem ti veľmi pekne 🙂