icon

Prečo vysadiť Progestenalle v 34. týždni tehotenstva?

ingridaa
16. feb 2024

V nemocnici na poradni mi kázala DR vysadiť progestenalle. Som 34tt s dvojičkami. Nepovedala mi prečo len že už netreba brať. Nebudem preto rodiť skôr? Strašne málo mi odpovedala na moje otázky

nikpa
16. feb 2024

@ingridaa ja som s dvojčatami brala progesteron až do pôrodu. Ale je to individuálne, podľa tvojho zdravotného stavu, určite vie co robí a neriskovala by predčasny pôrod. Na dvojičky si už v peknom týždni, drž sa a nestresuj sa zbytočne.

liviiiiii
16. feb 2024

@ingridaa ono sa to väčšinou tak odporúča ja tiež beriem a mám brat do ukončeného 34 týždňa potom už to nieje nutne ja mám krčok od 26tt na 6milimeteov iba a tak mi to odporúča snáď vie čo robí dôverujem jej. No keď sa ti nezda opýtaj sa svoje doktorky prečo

ingridaa
autor
18. feb 2024

@nikpa ďakujem ano sme dobrý týždeň len sú deti menšie o 2 týždne tak ma to trosku stresuje 🙃

nikpa
18. feb 2024

@ingridaa tie meracie prístroje majú odchýlky a nie malé. Mne sa pri prvom tehotenstve sekli skoro o pol kila. Syn mal viac, to bol ten lepší prípad. Ale nie sú až tak dôležité tie kilá, hlavne aby mali dozrete životne dôležité organy. A k tomu sa už podľa týždňov blížite. Držím palce nech ešte vydržíš voľáky čas. 🧡

ingridaa
autor
18. feb 2024

@nikpa ďakujem ano pevné verím ze vydržíme ešte. Ale kamarátka čo mala somnou termín tiež dvojičiek tak už porodila v 32tt a chalani sú na tom dobre ✊️🧡