icon

Prekonali ste akútnu toxoplazmózu v 1. trimestri?

moninka666
20. sep 2015

Ktora ste uz prekonali akutnu formu toxoplazmozy pocas tehotenstva????narodilo sa vam zdrave dietatko???mne ju zial zistili..a to koncim prvy trimester
.mam mat velke obavy???

Strana
z2
anakristina
17. nov 2015

Ako ste na tom s tou toxo?tiez to riesim ale u mna to nejak odflakli.vsetko musim riesit sama

modrinkaa
9. mar 2019

@moninka666 ahoj, smiem vedieť ako to dopadlo?

moninka666
autor
13. mar 2019

@modrinkaa ahoj vsetko je v poriadku ja uz mam za sebou druhe tehu uzivala ssom atb aj pocas druheho tehu lebo to furt vychadzalo aktivne aveak moj gyndos ma nikdy na infekcne neposlal..po porode vysli druhej dcere pozit.vysledky na toxo bola som uplne v riti z toho..rozhodla som sa navstivit infekcne sama od sebe ze ako to vlastne mam ked prva dcera to nemala a druha zrazu ma...doktorka sa chytala za hlavu totizto ja som mala prekonanu toxo uz davno len protilatky som mala stale zvysene vo vysokych titroch..nechapala preco ma gyndos neposlal uz v 2016 na infekcne zbytocne som uzivala atb a prerevala dva tehotenstva...takze asi tak smojou toxoplazmozou..este mi povedala ze na dieta to isto neprejde aj keby som ich mala este 20..a samozrejme tato moja druha dcerka mala po porode moje protilatky preto jej to vyslo pozit..druhy odbwr bol uz negat ..som rada ze uz mam po to vsetkom

barmankaa
Odpoveď bola odstránená
barmankaa
Odpoveď bola odstránená
barmankaa
Odpoveď bola odstránená
barmankaa
Odpoveď bola odstránená
barmankaa
Odpoveď bola odstránená
gita17
30. okt 2022

@mirka17 ono si bola podla mna naozaj ockovana🤣👌ved to patri medzi povinne ockovanie😉

Strana
z2