Prežil niekto skúsenosť so zamlčaným potratom?
Ahojte , pred 16 dňami som bola na gynekologii srdiečko bilo , akurát bolo o dva týždeň menšie, dnes som bola zase na kontrole a je o 3 týždne menšie a srdiečko už nebolo vidno ...Dr sa vyjadrila na 90 percent zamlcany potrat , v pondelok zase kontrola a potom asi lístok na kyret ....prešla si niektora z vás takým niečím...??nadej už asi nieje však...Dr je špičková
@soni111 ano ja uz som mala.byt tiez 10+ podla ultrazvuku plod ostal niekde okolo 6tt ukazal mi presne kde sa srdiecko zastavilo v diastole.. stava sa vacsinou si to priroda selektuje sama.do par dni som sa vycistila sama zacalo to v nedelu ale na stredu som mala uz zajednany termin na cistenie.. jeden den bol taky horsi bolesti aj silnejsie krvacanie ostatne boli uplne v pohode.. pri.zakroku musia nasilu otvorit krcok a kyretou moze prist k poskodeniu alebo oslabeniu maternice.. skus naozaj pockat na prirodu je to malicky tyzden.
@anjelicek26 ahoj prosim ta, viem ze je to citliva tema ale mozem sa ta opytat ked pises ze sa ti stalo v 14tt. Bola si na sono v 12tt a bolo vsetko ok? Mala si nasledne kyret alebo co sa deje v tomto tyzdni. Prepac ak sa pytam privela, ja viem ze je to citliva tema ale momentalne si tym prechadzam a neviem co ma caka…
@veronikavathi ano tam bolo vsetko v poriadku... robili aj genetiku a vysledky v poriadku... male malo v pupocnej snure krvnu zrazeninu...inak bolo uplne zdrave... ano robili kyret, vraj na hranici, ale ze sa to este dalo... ja som to aj tak nechcela vediet, chcela som to mat len za sebou...v dalsom tehotenstve som pichala injekcie na zrazanie krvi, zistili mi dve mutacie... mame odvtedy synceka, teraz mal rok.

@saxana000 ja už som podla menzes 10+plus1 podľa usg 6+5 tt