icon

Priateľka necíti pohyby dvojičiek v 5. mesiaci

jansamko
6. jan 2024

Dobrý večer moja priateľka čaká 2čata a je v 5 mesiaci a už 5 dní nepociťuje pohiby je to vážne? Alebo niečo ak viete poradiť ďakujem

Strana
z3
pribinak
6. jan 2024

@jansamko zvazila by som pohotovosť

jansamko
autor
6. jan 2024

@pribinak oki ďakujem

bublinka1426
6. jan 2024

@jansamko skuste tam prv zavolat. mne odporucali vzdy dat sladke ci zakaslat. ale urcite aj tu pohotovost by som radsej zvazila. drzim palce

katuskamala1
6. jan 2024

5 dni? To je moc. Ak ani len naznak,tak chodte na pohotovost, urobia ultrazvuk. Drzim palce.Napis potom...

jansamko
autor
6. jan 2024

@katuskamala1 tak už 5 deň nič ani trošku vôbec nič :(

ivkav5
6. jan 2024

Smer pohotovosť a ak bude všetko ok zvážila by som kúpu prístroja Angelsounds na domáce počúvanie srdiečka.

kubkovamama
6. jan 2024

@jansamko 5 dní je veľa, na pohotovost.

magimi
6. jan 2024

@jansamko pre pána kráľa... bežala som k dr keď som necítila 1 deň, nieto 5 dní! To prečo čakala tak dlho?

jansamko
autor
6. jan 2024

@magimi prijateľka sa bojí ;)

jansamko
autor
6. jan 2024

@jansamko ísť

magimi
6. jan 2024

@jansamko prečo sa bojí ísť?

jansamko
autor
6. jan 2024

@magimi lebo aj pretim tak bola 4 dní žiadne pohyby a už potom mala a a teraz zase 5 dní a žiadne pohyby

petronellla87
6. jan 2024

@jansamko nech sa napije riadne studenej vody, alebo si dá niečo sladké.Ale ja ai myslim ze bábätká su este malicke, ja som tiez v 5tom a necítim pohyby každý deň

magimi
6. jan 2024

@jansamko necítenie pohybov a krvácanie sú tie najadekvatnejsie dôvody na navstivenie lekára alebo pohotovosti! Ja som šla po jednom dni , už keď som bola v čakárni som cítila slabucko a dr má v pohode vysetrila, aj pásy spravila.....to nie je normálne necítiť 4 dni, 5 dní pohyby, určite by som to nezanedbala

vevesh
6. jan 2024

A je v 16-20tt alebo 21-24tt, lebo to je dost rozdiel. V tom 16tom nemusi kazdy dem citit, ale od 21tt. to uz problem je, tam musi byt denne aspon 1 pohyb a pri dvojkach dvojnasobne, kedze miesta menej a deti viac...ako uz radili, zjest nieco sladke/vypit pomarancovy dzus a ked ani po 20 minutach nic, tak na pohotovost.

jansamko
autor
6. jan 2024

@magimi tak ak nič pôjde ráno pondelok u gynekológa ďakujem všetkým

viktorianarjasova
6. jan 2024

Neverím že toto môže myslieť niekto vážne. Boji sa ísť na gyndu alebo pohotovosť a o deti sa nebojí ? To je v riti toto. Tak nech počká no sak čo.

nikaeli
6. jan 2024

a predtým ich cítila ako? bolo by fajn upresniť tt 😉
pondelok? to chcete čakať ešte dva dni? 🤦🏻‍♀️ ak sa bábätkám niečo stalo, je to pre ňu toxické.....

jansamko
autor
6. jan 2024

@vevesh ona je iba 20 týždňova

jansamko
autor
6. jan 2024

Uvidíme ak do rána nič pôjdeme na pohotovost

deedol
6. jan 2024

sorry, ale isla by som HNED. boji sa coho presne? nechapem. ved nikto tam na nu nebude zly ani nic, na gyn pohotovosti su vzdy ok. chodte TERAZ.

jansamko
autor
6. jan 2024

@deedol lebo že ona cíti niečo slabulilinke niečo v brušku tak neviem

deedol
6. jan 2024

@jansamko sam pises "tak neviem". mate tu pohotovost stovky kilometrov od domu? ste bez auta? mate nejaku naliehavu pracu? dalsie deti, ktore nemaju s kym byt? v com je taky problem, ze tam neviete/nechcete ist? nechcem vas strasit tym, co vsetko sa moze stat, a duplom, ked priatelka caka dvojicky. je to koniec koncov vasa vec, len proste nerozumiem.

jansamko
autor
6. jan 2024

@deedol áno nemáme.odvoz ani nič pôjdeme zajtra ináč ďakujem pekne každému

maryetta
6. jan 2024

Ja som pri kazdom citila pohyby az neskor. Alebo nech si da aspon sladke. Cokoladu. Mali by sa rozhybat. Ale tak….

trojnasobnamama
6. jan 2024

20 tyzden citiť slabunko pohyby.Niekedy su tak slabe ,ze su nepostrehnuteľne.Az neskor sa zosilňuju.Nech si lahne na chrbat a poleži trocha mne sa takto babo vzdy ozvalo.

ivkav5
6. jan 2024

@jansamko a inak nech si určite dá sladké a ľahne..nech leží v kľudne dlhšie, ja cítim babo len vtedy keď si ľahnem alebo sadnem konečne a dam sa do pohody 🙂

bublinka1426
6. jan 2024

@jansamko zavolajte na pohotovost a uvidis co Vam poradia.

svetlonos
6. jan 2024

@jansamko
ahoj, mne sa mali vzdy mrvilu, ked som si lahla na brucho. Boli to pre nich take nepohodlne a vtedy som bola v kľude

diankamf
6. jan 2024

Nech si da nieco sladke a lahne na chrbat… ale zvazila by som urcite cestu na pohotovost. Radsej ist zbytocne ako neskor lutovat

Strana
z3