icon

Priateľka necíti pohyby dvojičiek v 5. mesiaci

jansamko
6. jan 2024

Dobrý večer moja priateľka čaká 2čata a je v 5 mesiaci a už 5 dní nepociťuje pohiby je to vážne? Alebo niečo ak viete poradiť ďakujem

zuzanka.zuzu
6. jan 2024

nech poriadne chuti brucho rukami a zatrasie - neboj, deťom sa nič nestane, mne to tak robili v 9m keď malý spal a sestrička potrebovala natočiť pásy 😀 ale ja som potom aj tak len raz cítila pohyb, čiže ani to nie je smerodajné (pásy sa normálne natočili)

yvanielka
6. jan 2024

@zuzanka.zuzu áno, v 9.mesiaci ale toto by som v 20.tyzdni keď necítim pohyb radšej nerobila, choďte na pohotovosť

ikuska27
6. jan 2024

Však ak sa nedaj boh niečo stalo budete len život manželke zachraňovať..však čo.. že??

simona92101
6. jan 2024

@jansamko tak dnes nemate ako ist na pohotovost a zajtra budete mat ako ist?cakat do pondelka je velky hazard 🙈ak ju v noci chytia bolesti tak ako pojdete? zavolat taxik alebo poprosit suseda nech vas odvezie,radsej zbytocne ako neskoro..

stellarstar
6. jan 2024

Teraz mi odpalil dekel 🙈 bože keď necíti tak smer gyn či pohotovosť

regaskova_2020
6. jan 2024

Panebozeee okamžite smer pohotovosť 🙏🏻 ja som šla ked som necítila hodinu niet to ešte 5dni…

cafelatte
6. jan 2024

Mňa ani pri jednom dieťati toto nenapadlo, že musím sledovať pohyby dieťatka, nikdy sa ani gynekológ o tom nezmienil. Normálne som teraz ostala ako obarena.. dúfam ze budu bábätká v poriadku.

ankare
6. jan 2024

@jansamko preboha,hneď na pohotovost. Držím palce!

nelca0510
7. jan 2024

Inak počúvaj chlapče, odhliadnuc od toho,že priateľka mala byť už dávno na pohotovosti. Nie je ti blbe,že nemáš vlastne auto a vodičák? To s dvomi deťmi budeš vždy čakať na odvoz? Lebo 2 vajíčka,plus priateľka (mohol si z nej už urobiť manželku), šofér plus ty sa ťažko pomestite do auta.

aliaray1
7. jan 2024

@jansamko ja som si zvykla dat sladke a ladovu vodu alebo nanuk (sladke a studene zaroven). No a raz som ani tak necitila pohyby, na dalsi den ma pozrela gynda a vsetko bolo ok.

magimi
7. jan 2024

@cafelatte čo??? To snáď nemyslíš vážne! Pri každej prehliadke gynekológ píše, že P: + alebo niečo podobné (tzn. pohyby prítomné)

nivea777
7. jan 2024

@regaskova_2020 tak zas po hodine utekať na pohotovosť je hlúposť. Dieťa tiež spi predsa

stastnamanzelka
Odpoveď bola odstránená
sorayaardente
7. jan 2024

Kamoška necítila pohyby pár dní a dieťa už bolo mŕtve,akože čakať je to najhoršie....keď sa mi niečo nezdá,tak idem hneď a nie čakám,pre paana

regaskova_2020
7. jan 2024

@nivea777 pre mňa to hlúposť nebola. Radšej ísť 100x ako neskoro 🙂

nivea777
7. jan 2024

@regaskova_2020 to by som tam sedela nonstop

regaskova_2020
7. jan 2024

@nivea777 tak to ste vy 🙂

cafelatte
7. jan 2024

@magimi mňa sa tiez na poradni vzdy pytal ci cítim pohyby, ale nikdy ma neupozornil že to musím kontrolovať celé tehotenstvo.

magimi
7. jan 2024

@cafelatte a to ťa niekto musí na to upozorniť? Veď to je úplne samozrejmé.

ankare
7. jan 2024

@jansamko no ako?

ikuska27
7. jan 2024

@sorayaardente veď to je jasné...potom už je mŕtvy plod nebezpečný pre ženu...robím na ARE a nie jednu sme tak zachraňovali 🙁

jansamko
autor
7. jan 2024

@ikuska27 no. Asi nie. Keď dnes ráno jej už koplo 🙂

svokrinjazykmonika
7. jan 2024

@jansamko no ale akože pekne riskujete. A šup šup si urobte ten vodičák, veď ako chcete fungovať s dvojkami, odpadnem z teba chlapče.

ankare
7. jan 2024

@jansamko kedy má Tvoja žena najbližšiu poradňu?

jansamko
autor
7. jan 2024

@ankare 14teho ale zajtra už ju pošlem

ankare
7. jan 2024

@jansamko áno, treba čím skor

cafelatte
7. jan 2024

@magimi mňa to skrátka nikdy nenapadlo.

ikuska27
7. jan 2024

@jansamko ale to mi nemáme odkiaľ vedieť 🤷tak chvalabohu..no

bublinka1426
7. jan 2024

@jansamko nech ide pre istotu aj tak, a ako som pisala, cukor ci zakaslanie,...lekar vam urcite povie viac.

jansamko
autor
7. jan 2024

@bublinka1426 ďakujem všetkým