Priateľka necíti pohyby dvojičiek v 5. mesiaci
Dobrý večer moja priateľka čaká 2čata a je v 5 mesiaci a už 5 dní nepociťuje pohiby je to vážne? Alebo niečo ak viete poradiť ďakujem
@zuzanka.zuzu áno, v 9.mesiaci ale toto by som v 20.tyzdni keď necítim pohyb radšej nerobila, choďte na pohotovosť
Však ak sa nedaj boh niečo stalo budete len život manželke zachraňovať..však čo.. že??
@jansamko tak dnes nemate ako ist na pohotovost a zajtra budete mat ako ist?cakat do pondelka je velky hazard 🙈ak ju v noci chytia bolesti tak ako pojdete? zavolat taxik alebo poprosit suseda nech vas odvezie,radsej zbytocne ako neskoro..
Teraz mi odpalil dekel 🙈 bože keď necíti tak smer gyn či pohotovosť
Panebozeee okamžite smer pohotovosť 🙏🏻 ja som šla ked som necítila hodinu niet to ešte 5dni…
Mňa ani pri jednom dieťati toto nenapadlo, že musím sledovať pohyby dieťatka, nikdy sa ani gynekológ o tom nezmienil. Normálne som teraz ostala ako obarena.. dúfam ze budu bábätká v poriadku.
Inak počúvaj chlapče, odhliadnuc od toho,že priateľka mala byť už dávno na pohotovosti. Nie je ti blbe,že nemáš vlastne auto a vodičák? To s dvomi deťmi budeš vždy čakať na odvoz? Lebo 2 vajíčka,plus priateľka (mohol si z nej už urobiť manželku), šofér plus ty sa ťažko pomestite do auta.
@regaskova_2020 tak zas po hodine utekať na pohotovosť je hlúposť. Dieťa tiež spi predsa
Kamoška necítila pohyby pár dní a dieťa už bolo mŕtve,akože čakať je to najhoršie....keď sa mi niečo nezdá,tak idem hneď a nie čakám,pre paana
@nivea777 pre mňa to hlúposť nebola. Radšej ísť 100x ako neskoro 🙂
@regaskova_2020 to by som tam sedela nonstop
@nivea777 tak to ste vy 🙂
@sorayaardente veď to je jasné...potom už je mŕtvy plod nebezpečný pre ženu...robím na ARE a nie jednu sme tak zachraňovali 🙁
@jansamko no ale akože pekne riskujete. A šup šup si urobte ten vodičák, veď ako chcete fungovať s dvojkami, odpadnem z teba chlapče.
@jansamko nech ide pre istotu aj tak, a ako som pisala, cukor ci zakaslanie,...lekar vam urcite povie viac.
@bublinka1426 ďakujem všetkým

nech poriadne chuti brucho rukami a zatrasie - neboj, deťom sa nič nestane, mne to tak robili v 9m keď malý spal a sestrička potrebovala natočiť pásy 😀 ale ja som potom aj tak len raz cítila pohyb, čiže ani to nie je smerodajné (pásy sa normálne natočili)