icon

Priberalo aj vaše bábätko menej v 27. týždni?

julkaaa1
11. sep 2023

Ahojte je tu niejaka zienka ktorej bábätko priberalo menej v 27 tyzdni tehotenstva? Akurát som vyšla od doktorky a povedala mi ze mala ma 907 gramov ze sa jej to zdá menej ako by mala mať a ešte niečo ze mam jednu cievku pomalsiu moc som ju nevnímala lebo ma s tým poslala hneď zajtra na príjem do správy mi.napisala Pokles rastu AC a EFW o viac ako 50 percentilov čomu moc nechapem zaujma ma ci ste sa s tým daktora stretli a ci vám pomohla ta hospitalizácia ďakujem pekne

kiki68
11. sep 2023

@julkaaa1 Tak mali by nasadit tehu aspirin na posilnenie toho prietoku a sledovat to teda. Nas mal 900g v 23tt. Ale zase bol vacsi aj pri narodeni.

jana0215
11. sep 2023

Mne malú v piatok 28+6 namerali na 1050g a nik to nerieši, že je cca o týždeň menšia, ale nenašli nikde problém, ktorý by to spôsoboval. Ono hlavne záleží, či je z kontroly na kontrolu bábo väčšie, alebo nie.

Čo ale viem od niektorých báb zo skupín, hospitalizácia a nasadenie liekov zvykne pomôcť. Skús aj fb skupinu "tehotenský bazár a fórum". Mamičky tam sú o niečo aktívnejšie ako tu vo fórach.