Príčiny nevoľnosti v tehotenstve
Ahojte. Stalo sa prosím niektorej z Vás, že kým pri jednom dieťati mala v tehotenstve nevoľnosti, pri inom vôbec? Neviem totiž, či je toto ovplyvnené matkou (a teda v každom tehotenstve tej istej matky podobné), alebo je to čisto vec konkrétneho tehotenstva.
Ďakujem
@katarinanana pri prvom som grcala asi do.9m nebola som schopna fungovať teraz som druhýkrát po 7r negrcala som vôbec niekedy mam pocit ze ani nie som tehotna len mam. Nizky tlak a rastie brusko resp obcas bolesti....som akt.15tt
@zuzkaa1991 tak to znie veľmi povzbudivo.
@katarinanana mne v oboch tehotenstvach prestalo byt zle, ked som prestala uzivat kyselinu listovu. Do tyzdna po dobrati poslednej tabletky mi bolo uz dobre. V prvom tehotenstve okolo 9.tt a v druhom. 12.tt.
Kazde tehotenstvo je iné. Pri prvom mi bolo zle 3 mesiace, pri druhom vôbec a pri treťom celé tehotenstvo
@martyzpp inak to je zaujimave, ja ked som brala tie vitaminy pre tehotne, neskutocne im z toho bolo zle. Tiez som si vsimla, ze ked som si ihc nedavala, za chvilu bolo fajn, ako nahle som zacala brat.. konecna.
Pri prvom som zvracala každý deň, ešte deň pred pôrodom vo veľkom.
Teraz pri druhom by som na prstoch zrátala, koľkokrát a aj to buď som príliš dlho umývala zuby, bolo mi zle z jedla alebo pri upratovaní 💩 po psoch 😂😂
@katarinanana je to ovplyvnene narastom HCG a reakciou tela na tie hormony. Cize to neovplyvnis ako zena nijako. Mne bolo v tych tehu, kde som mala MA relativne dobre, ale zase okolo 9-10tt to zacina. Prve uspesne tehu mi bolo zle od 8/9tt zrazu a drzalo to do 14tt, potom hore dole, druhe uspesne tehu bolo ciste peklo od 6/7tt, tiez zrazu a drzalo to dlhsie, aj teraz stale vecer byva zle, mam zmeny chute ( vsetko sladke citim horke ako blen), samo tie fazy pridu a odidu. Vraj tie nevolnosti znizuju riziko potratu, ale cert vie 🤷♀️😉

@katarinanana vec konkrétneho tehotenstva