icon

Prišla som o svoje dcérky

martina0005
6. júl 2016

☹ Včera som prišla o svoje dve dcérky neviem čo mám robiť ☹ prosím povzbudte ma neviem sa s tým zmieriť je mi z toho do plaču. Doktor mi vravel že je takýchto prípadov kopu ale aj tak mi je veľmi ťažko stále z toho obviňujem iba seba boli to len predsa moje prvé deti ale nejako to už musím zvládnuť ☹ ☹ ☹

Strana
z2
tova
6. júl 2016

@kikus48 keby som si nebola na 95% ista ze je to vymyslena tema tak to nenapisem. ty ked veris rozpravkam tak dobru noc

martina0005
autor
6. júl 2016

@kikus48
asi vieš ľudí podporiť ako aj kopu ďalších ľudí okrem tovi

martina0005
autor
6. júl 2016

Ja by som nikdy nepotratila keby ma môj muž po hádke nezbil

puklica13
6. júl 2016

@martina0005 to ten manzel ta zbil co sa tesil ze konecne budete rodicia?...dievca ty na com ficis

solinkarka
6. júl 2016

boze toto je ine sci-fi ... nech uz skoncia prazdniny 😀 chod radsej s kamosmi von

mondolina
6. júl 2016

@martina0005 zbil ta ten muž čo chceš s nim umelo otehotnieť? Este daj niečo

puklica13
6. júl 2016

@martina0005 cize tvoj muz zmlatil zenu v 32tyzdni tak ze potratila ale jej nic nie je a vypisuje tu na mk...a nelezi na Jiske...a tu o cervenej ciapicke kefy dame? !

tova
6. júl 2016

Za teketo vymyslene temty by mali byt ludia blokovani a temy vymazane. @admin nie vymazovat nazory v inych temach. Zeny ktore su tehotne si to budu 10 krat citat a domyslat svoje vlastne scenare. toto je zastrasovanie ludi.

mircalla
6. júl 2016

@tova Suhlasim. Matka, ktora prisla o VCERA o 2 dcerky, nesurfuje dnes na koniku. Bola by v nemocnici

kikus48
6. júl 2016

@tova ja neviem co to bolo. A o dvojickach, nedonosencoch a donosencoch a vsetkych moznych komplikaciach viem dost. Ide len o to, ze nevieme co sa stalo, chce sucit, pomoc, tak preco ju obvinovat z klamstva. Pokial jej neveris tak nereaguj. Ale co ked je to pravda. A co ked na are lezi, nevie sa ani pohnut, rozmysla nad vsetkym, nikoho nema pri sebe lebo tam len tak navstevy nepustia tak napise na forum kde hlada utechu. Vsak nie kazdy clovek na are je zaintunovany v kome. Nie kazda zena ktora pride o babo je na are. Necitila by si sa blbo keby vyslo na javo ze je to pravda ?

ja1980
6. júl 2016

@kikus48 ešte stále veríte tejto rozprávke ?

kikus48
6. júl 2016

@martina0005 ja ta hajim pokial si si nevsimla a je mi uprimne luto co sa ti stalo. Precitaj si pozorne co som pisala.

miricka77
6. júl 2016

@martina0005 mila moja,co to tu vypisujes za nezmysly?nielen@tova,ale aj ja ti napisem svoje.tiez mam dvojicky,porodila som v 35 tyzdni.v 31 tyzdni to je porod,nie potrat.ci vypadli z teba len tak?tak snad(kebyze je to pravda),by ti dali vyvolavacku alebo urobili cisarsky,nie?a teraz,kebyze je to pravda,tak lezis po jednom z tychto typov porodu a places,riesis stichy z dola,alebo na bruchu,riesis zastavenie laktacie,pochovanie deti a udanie muza na policii.ja osobne,po niecom takom,co si ty akoze prezila,tak by som sa zblaznila od zialu.a tomu ver,ze hormony robia svoje.
Tak ti radim,najdi si inu zabavku.a prajem ti,aby ked raz budes naozaj tehotna,tak nech toto,co si tu popisala,nikdy nezazijes.i ked taky preplesk by si si teraz zasluzila.howk.

ja1980
6. júl 2016

@tova toto sa vždy opakuje v čase prázdnin "-D

babatkoo
6. júl 2016

@martina0005 boze :( hrozne je mi luto ze si musela zazit stratu deticiek. Mne sa stalo to iste uz tomu bude v septembri 5 rokov. Predcasne som porodila moje dievcatka v 7 mesiaci. Neprezili 😢. Dodnes kazdy den na ne myslim. Ta strata je neopisatelna. Mne sa zrutil cely svet. Chcela som si zobrat zivot lebo som nemala zmysel zit dalej. Ale nakoniec vsetko dobre dopadlo. Trvalo mi 2 roky kym som zacala mysliet pozitivne. Dnes mam doma rocneho zdraveho chlapceka. Velmi ti prajem aby si mala svoje babatko. Drz sa

dominikav123
6. júl 2016

Nechápem co za chorú hlavu si dokaze toto vymyslieť.

simik14
6. júl 2016

Hlupocina tam pise ze mala krc tu pise ze ju muz zbil ze potratila a hned ide na umele ... a v priebehu par dni a pobyt v nemocnici a cistenie a kadejake vysetrenia si nechala kde? Podla mna toto nie tema na zarty vela zien naozaj prislo o svoje deticky zo sucitu kliknu na tuto temu a zbytocne im rozjatris aspon zcasti zahojene rany ... trapny pokus o zart ... "milujem" tie zalozene temy kde teenky sa vzivaju do tem "asi som tehu alebo ako potratila " materstvo nechajte dozretym a vy sa chodte zryt dakde do clubu a piste na pokeci do miestnosti '"nastrocni" a nie tu.na Mk

martina0005
autor
7. júl 2016

@kikus48 ďakujem ti veľmi pekne aspoň ma vieš ty pochopiť

majulino
7. júl 2016

@martina0005 potretila som dvakrat raz v 12 raz v 19 tt ale v oboch pripadoch som skoncila v nemocnici a ver mi ze posledna vec ktora ma napadla bolo pisat niekde. dokonca ani mojej mame som to nanapisala. ak s ato stalo tak mi je to ozaj luto ale ak nie tak sa daj liecit a dufaj ze sa ti to nevrati kedze ako sa hovori karma je zdarma

kikus48
7. júl 2016

Dievčatá, myslím ze je načase diskusiu ukončiť. Martinka - veľa som rozmýšľala, a keby ma moj muž zbil a ja by som prišla o bábo, riešila by som jeho uväznenie (v najlepšom prípade), nie že chcem mať s nim dieťa. Tak dufam, že toto bolo posledný krát čo na teba siahol. Pokiaľ potrebujes útechu od niekoho, kto ta nepozná, zavolaj psychológa alebo kňaza. Oboch máš v nemocnici k dispozícii. Vedia počúvať a nedostane sa ti od nich negatívnej reakcie. Myslím, že sú dve možnosti: Martinka je buď veľmi mladá na to, aby vedela reagovať, tak ako tu píšu baby čo prišli o bábo, alebo je to vymysel. Avšak, kedže nevieme ako to je, netreba zraňovať ani ju, ani nás.

tobnuf
7. júl 2016

Pocuvaj ma sem ... ty ak si robis srandu s takehoto niecoho nie si normalna/ ny .. vies kolko zien tu prislo o dietatko? Vies kolke sa s toho nemozu spamatat a ty si ides z nich robit srandu? Neprajem aby sa ti nieco podobne stalo lebo ked ti umrie dieta je to najvacsia rana na svete. Zamysli sa nad sebou! Si zvrateny clovek je mi zle z teba!!!!!

veronickas
11. júl 2016

Tak celkovo to vyzera dost sci-fi.. Ale kamarátke zomrelo dieťatko den pred plánovaným cisárskym - cisársky bol plánovaný kvôli tomu, ze bábätko bolo veľké a ona drobucka. Den predtým bolo vsetko ok, potom prestal citit pohyby a bábätko mŕtve - proste si priľahlo pupočnú šnúru.. Ale neverím, ze ak niekoho zbije manžel tak, ze dotyčnej zomrú dve detičky, ze je schopna na druhy den pisat sem, plánovať umelé oplodnenie a pisat o tom, ze sa s mužom na deticky tešili..

ja1980
11. júl 2016

Aj téma sa premenovala ?

ja1980
11. júl 2016

Asi sa s tým nazmierim ( miesto nezmierim) znela, či ?

kytula
27. júl 2016

@martina0005 chudinka moja a ty máš koľko rôčkov? chod sa vybujarcit na nejakú zábavu a nerob si prcu zo serióznych ľudí. Lebo niektoré ženy si zažili potraty a nechci to zažiť Ty. TAK bud LÁSKAVÁ a daj si pohov.

Strana
z2