Problémy s hemeroidmi
Ahojte , chcela by som sa s vami poradiť . Hemeroidy ma trápia už od detstva a teraz keď som otehotnela sa mi to ešte zhoršilo. Brala som na to lieky , ktoré teraz uživať nemôžem. Doktorka mi dala faktu masť , lenže tá mi nezaberá :( povedala že môžem užívať maste ak to nie je dlhodobé. Máte niektorá podobný problém ? Čo vám na to pomáha ? .. počula som o oleji Fine 6 , nemáte s tým niekto skúsenosti ? Ďakujem 🙂
@paula285 Mozno by som vyskusala homeopatika..mne velmi pomahaju pri nachladeniach a tak..viem ze je to ine ale maju aj mast a urcite budu aj nejake gulicky..a hlavne ta liecba moze byt kombinovana aj s akoukolvek inou liecbou..napr od tvojho lekara..len to podpori..tak skus🙂drzim prsty
Fine6
fine6 som zatial neskusal. Ale co urcite odporucam tak to su cipky Hemagel Procto (Unigel Apotex). Ja som uz za dlhe roky vselico skusal a toto je zatial jedine co vyrazne pomaha (aj na ranky, trhliny)
Ja som po prvom porode trpela ako pes...bolo to nieco hhrozne co mi trcalo zo zadku....sestricka mi to zatlacala, taka bola zlata.....bola som rozhodnuta ist ja operaciu, aj som sla....ale preto, ze sa mi uz vobec nevracal dnu, nebola mozna operacia laserom, len chirurgicky....mesiac som nemohla nic, na toaletu som chodila uterakom v ustach, vrieskala som od bolesti.....odvtedy musim davat pozor, aby som kazdy den sla na stolicu....stale je to citlive....je to uz rok od operacie......a pred 3 tyzdnami sa mi urobil novy.....myslela som, ze toto tehotenstvo budem bez nej....ale nevyslo....skusala som maste, cipky, este horsie!!! Nedavala som si nic, prestalo to boliet, ale ostala von...a nevracia sa vobec dnu....som z toho nanervy....tolko som si vytrpela, a mam to zase....operacia??? NIKDY.....bojim sa, co bude po porode....snad to ale nebude take hrozne, budem v to dufat.....
@jujlucka Ako ste prosim dopadli s tym druhým hemoroidov po druhom porode .Prešiel?

@lucylucka Mne velmi pomohol bolesti ani krvacanie nemam hned po dvoch aplikaciach ale vidno ich este no myslim ze ani nezmiznu uplne lebo tlak v brusku bude az do porodu takze hlavne ze to neboli a nekrvaca.To je pre mna vitaztvo.Uvidis casom mozno budes musiet uzivat aj mesiac.V kazdom pripade ti drzim prsty a dufam ze ti polepsi ako mne🙂..ja si myslim ze tie 4 mesiace ako tam pise na skatulke je v poho od otvorenia.Pokial to je spravne ulozene to sa nepokazi podla mna.Urcite vedia preco to tam tak je😉..drzim prsty