Progestanelle 200 mg
Prosim uzival niekto progestanelle 200mg v tehu? Ja som v 20tt a dr mi nasadila tento liek vkladanim zo spodu...predtym som uzivala utrogestan no mala som stipanie a opuch zo spodu...mali ste vedlajsie ucinky po vlozeni zo spodu liek Progestanelle ??? Vdaka
@emmiik ja mam 15ks nie ste z KE?
@mariamisko píšem vám správu 🙂
@mariamisko neviem či vám prišla odo mňa správa z rána, potrebovala by som to čo najskôr :( ak by to nebol problém poslať, ďakujem krásne
Mam Utrogestan, ak by niekto potreboval.
Ak nahodou baby mam progestanelle zaruka 2030 v jednom je 21ks a druhy uplne nový 45 ks plus dake estrofemy cez 2-3 krabičky . Nechcem na tom zarobiť posuniem za symbolicku cenu u nas sa to už nevyužije 🙃
Ak nahodou baby mam progestanelle zaruka 2030 v jednom je 21ks a druhy uplne nový 45 ks plus dake estrofemy cez 2-3 krabičky . Nechcem na tom zarobiť posuniem za symbolicku cenu u nas sa to už nevyužije 🙃
@mariamisko
@lev26 tiež mám zvyšný progestenalle 200mg , ak by náhodou
@lev26 mate este estrofem???
@lev26 pozdravujem, prosím máte ešte progestanelle?

Ahojte, neostal niektorej Progestanelle alebo Utrogestan?