Psychické týranie a tehotenstvo

daenerys7
5. jan 2018

Baby ja už nevládzem, hlavne sa bojím o svoje dieťa ..prosím vás pomôže mi gynekologička ? Ešte dva mesiace musíme vydržať u našich v dome, týra ma môj otec celý život...už sme dávno mali byť preč, ale zas sa sťahovanie do bytovky posunulo na marec, bude treba potom aj malovať lebo posledný nájomca s rodinou mal malé deti... nevydržim to dovtedy, nespim, nejem, bojim sa o dieťa, som v koncoch... prosim o rady o pomoc. Ďakujem.

lilyianka
5. jan 2018

A ako ti pomoze gynekologicka? Co ta zoberie k sebe domov byvat? Nech to riesi tvoj muz

dorottka
5. jan 2018

Gynekologicka s tym nema nic, akoze ako ta to vobec napadlo? Nech to riesi tvoj partner, co je to za babovku, ked nedokaze ochranit vlastnu zenu a dieta?
Mozno to znie tvrdo, ale milsie reci ti to nevyriesia - fakt jedine, co mozes urobit, je zbalit sa a odist alebo zial vydrzat. Nic medzi tym. Skus kontaktovat nejake centrum pre tyrane zeny, ked muz je neschopny... ale ak tam budu mat volne miesto, budes tam musiet ist sama bez neho.

beky1813
5. jan 2018

A naco gynekologocka? Cakate dieta, spravajte sa dospelo a odstahujte sa trebars aj do garzonky

bluka2
5. jan 2018

Čo chceš, aby ťa poslala do nemocnice, ci? Nechápem

daenerys7
autor
5. jan 2018

@bluka2 ano chcem aby ma poslala tam, uz som raz krvacala ked ma nasral a to som sa snazila byt v klude takze doktorka vie,ze uz raz som mala na male

daenerys7
autor
5. jan 2018

@lilyianka tak hadam vie co robit v takej situacii...odporučiť konzultácie s niekym, dať kontakt na psychologa čo sa tomu venuje alebo ja neviem ... poslať ma na kludové už raz som krvácala a, to som sa fakt snažila byť v pohode a nič si z toho nerobiť a zrazu krv...

ciola
5. jan 2018

podľa mňa ti povie, že to nie je hotel, už teraz sa furt sťažujú, že majú málo miesta na oddeleniach a málo ľudí a nie aby ťa tam nechávali len tak. prečo sa ťa nezastane tvoj partner?

ladyblcha
5. jan 2018

Darmo ta posle lezat, ns prijme to sami zhodnotia ci mas alebo nemas tazkosti na lezanie. Oni nepocuvaju slepo odporucanie gyna.
Co tvoj muz nerobi poriadky?

pribinak
5. jan 2018

Ako píšu baby, toto nevyriesi gynekologická, toto musí riešiť tvoj partner a ty. Ak nemôžeš byť tam kde si, tak choď k svokre, babke, alebo do podnájmu.
Nemocnica nie je útulok. Normálne sa porozprávajte s partnerom a nech sa oň rozhýbe.

lavieenrose
5. jan 2018

ako chces byt zodpovedna za svoje dieta ked nevies byt zodpovedna sama za seba ?!preco by mal niekto iny riesit tvoje problemy? do nemocnice sa nechodi oddychovat koli rodinnym problemom...

mily7
5. jan 2018

Nehnevaj sa ale keby ze chcem utiecť pred tyranim, tak beriem asi hocijaké suché, teplé miesto nás hlavou a nezaujíma ma, že treba o maľovať po nejakej rodine s deťmi. Zatiaľ ber co príde, centrum pre týrané ženy... Si na koňovi takže máš možnosť goglit, pozri internet, najbližšie centra pomoci, opus čísla, zavolaj.

veronikaszabova
5. jan 2018

Akoze prepac, ale strasne som sa zasmiala ... co mas za chlapa, ked ta nevie ochranit? Tak bezte na tu chvilku do podnajmu... nie riesit to nemocnicou, ked to nie je nutne.

6699333
5. jan 2018

Alebo svokrovcom lepšíe ako byť týraná

cecilia68
5. jan 2018

@daenerys7 V nemocnici si ťa nechajú nanajvýš dva dni...ak vôbec...a pošlú ťa domov. To vyrieši tvoju situáciu? Nemyslím si🙄

janinah
5. jan 2018

na dva mesiace ťa zoberie aj sesternica,babka,kamoška,tak nechápem na čo čakáš....druhá vec je ,že zrejme ortec týra celú rodinu,rtoto treba riešiť...ale nie ty a nie teraz

pribinak
5. jan 2018

@cecilia68 alebo poslu na psychiatriu. Nie je bežné, aby niekto riešil nezhody takto.

lilyianka
5. jan 2018

@daenerys7 gynekologicka take veci neriesi...ak potrebujes psychologa treba skor zajst za obvodnym...
Inak ist si polezat na gyn.oddelenie tiez nie je riesenie...
A ako som sa vyjadrila na zaciatku, nech to riesi tvoj chlap..
Ako dlho u vas trva tato situacia?

catherinah
5. jan 2018

Otec dietatka je s vamiv kontakte? Alebo si nan ostala sama?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre