Reverz v 31. týždni

ikaros332
30. nov 2020

Cauko, som 31tt, v piatok som mala trosku tlak na konečníku tak som išla k lekárovi a poslal ma ležať do nemocnice krcok som mala niečo medzi 1cm až 2cm, ale už som tu 4 deň a nikto nič nehovorí kedy mam ísť domov,, myslite ze môžem podpísať revers? A keď ma nebudú chcieť pustiť co mam spraviť? Prosím len normálne odpovede, dik

deti95060810
30. nov 2020

žiaden revers radšej nepodpisuj. Ak máš vážny dôvod tak sa dohodni s lekárom napr. že máš doma malé dieťa ktoré za tebou plače ... alebo niečo podobné .

mondolina
30. nov 2020

Opýtať sa lekára, myslíš, že ťa držia v nemocnici len tak?

lenja123
30. nov 2020

@ikaros332 normálne povedz na vizite, že chceš podpísať revers, nemal by s tým byť žiaden problém. A možno sa aj lekári trochu spamätajú a začnú sa ti venovať.

veronikaszabova
30. nov 2020

Nakolko nie si plnoleta, reverz za teba moze podpisat iba zakonny zastupca.

margaretka_
30. nov 2020

Hlavne sa porozpravaj s lekarom. Ak nevravia nic sami od seba, tak sa povypytuj.

anjelicek26
30. nov 2020

Pokial nikto nehovori, ze mas ist domov, tak ta ani v dohladnej dobe pustat nebudu. Ten krcok je fakt kratky, mala by si lezat.

zuzap33
30. nov 2020

@ikaros332 chceš mať doma predcasniatko, ktoré pri narodení váži niečo nad kilo? Tam pekne lež a nespekuluj. Ja som tak ležala v nemocnici od 26. do 34t.t. Tak som porodila

bebotka
30. nov 2020

@ikaros332 sestra bola v 32tt krčok 2,8cm a mesiac si tam poležala, pustili ju až po ukončenom 36tt nikto s ňou nič neriešil, proste musíte ostať ak chcete vydržať čo najdlhšie. Týždeň potom, ako došla domov porodila. Ono doktori tam s tebou veľa robiť nebudú, tam pomôže jedine magnezium v infuziách a hlavne ten pokoj na tom lôžku, lebo žiadna by toľko neležala doma čo tam. Ja osobne mám prečasniatko a ver tomu, že ti nestojí tých pár týždnov v nemocnici teraz, za všetky tie vyšetrenia a kontroly počas x rokov a hlavne v tejto koronovej chorej dobe

zuzap33
30. nov 2020

@bebotka mas pravdu, niekolko zien tiez tak so mnou lezalo. Samozrejme sa rata, ze zena tam zostane az do porodu v pokoji na magneziovych infuziach. Niektore pustili v 38.tyzdni.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre