Riešenie problémov so zlým trávením každý deň?
Ahojte posledne dni mam, ze vsetko co zjem mi akoby stoji na zaludku, enzymy nemozem, probiofix nezabera. A svedske kvapky nemozem lebo obsahuju alkohol. Stravujem sa dost prisne skrz zivotny styl ale aj si doprajem sladke alebo tak. Len pride to aj po jablku, inokedy nie, raz na ranajky po rozku so sunkou, zas potom vobec. Dnes som mala 2x toust. chlebiky vo vajicku na sucho bez oleja a nic. Snazim sa to odsledovat ale deje sa to uplne rozne, len hrozne je, ze je to denne 😏
Vyhladala by dom gastro, moze to byt funkcna porucha travenia a mozno potrebujes nejaky liek (itoprid) na posun zaludka. Alebo problem s travenim sacharidov (jablko ma vela fruktozy a sorbitolu, tiez nemozem zjest viac ako polovicku jablka).
@zuzike123 ja som skusala vsetko, uplne 100 veci odsledovat... bola som objednana na gastro aj kolono v jeden den ale otehotnela som, vela sa ma snazia presvedcit, ze je to psychosomatika... ale ja nemyslim, riadne mi to obmedzuje zivot... su dni, ze pride muz z prace vystrieda ma s malym a ja lezim a uplne mi je na vracanie 😏 ale nejde nic
stres
Problemy s travenim su priznacne pre jesenne obdobie.
Jaaaj prepáč to som si nevšimla 🙈
@evickuska ahoj , nepíšeš , či si na začiatku tehu či už neskoršie štádium , ale v prvom trimestri som ja toto iste mala. Normálne ako keby kameň mi stal v žalúdku , otras , takmer celé dni . Prešlo to po cca 14txzdni odrazu chvalabohu . Teraz som 32tt , babo už tlaci na žalúdok a zas sa mi to sem tam objavuje , ale nie v takej miere ako v prvom trimestri

Nemáš pred menštruáciou? Ja mám vtedy trávenie úplne naprd