icon

Riešenie ranných nevoľností v tehotenstve

egresik
22. apr 2025

Ahojte zeny, co Vam pomahalo na nevolnost? Je mi zle od rana do vecera, nastastie negrcam. Som len 7tt, pri dcerke som ani nevedela, ze som tehotna a teraz toto. Vitam akekolvek rady/tipy len prosim nic s umelymi sladidlami a kofeinom. Je uplne jedno ci zjem rezen, suchar, jablko alebo salat, zle mi je rovnako, jedine co pomaha je cerstvy vzduch ale neda sa byt vonku stale.

deti95060810
22. apr 2025

mne nepomohlo nič, len posteľ ... strašné som mala závrate a vracanie.

ladygina
22. apr 2025

Ja som mala napriklad len vecerne nevolnosti 😀 A aj to asi zhruba od 5. mesiaca az. Neviem, co je horsie 😀 Kazdopadne, nepomahalo mi ale fakt ze nic, ani ten cerstvy vzduch.

majus2323
22. apr 2025

@egresik žiaľ mi nepomohlo nič. Až pôrod

ivik4
22. apr 2025

Nic
Celi den mi bolo zle a v noci som vracala . Chvilkovo mi pomohla pepsi, na par minut

nika_val
22. apr 2025

Mne takto bolo 6-7 tt celé dni zle, nič mi nechutilo, mala som aj tabletky na nevoľnosť Xonvea a tie mi pomoholi mierne. Ale
potom som začala ráno vracať a už ani tabletky nepomáhali a to jediné čo pomohlo bolo vyvracať sa. Kým som sa ráno nevyvracala tak mi bolo zle ťažko, akonáhle to prišlo tak zvyšok dňa mi bolo fajn. 🙂

kiki68
22. apr 2025

Nic asi nepomoze, max lieky dat napisat. Ale nie kazdy to napise, napr mne 2 x odmietol napisat. A to som mala velke nevolnosti aj zo spanku. Prezila som. Pri synovi mi pomahal zazvor nakladany, taky ako k sushi. Pri dcere nic, tam len vydrzat. Tazko radit, pri synovi som kupila aj take gumicky na zapastia v lekarni, ehm 22eur vyhodenych.

mameha7
22. apr 2025

@egresik daj si u gynekológa predpísať Xonveu

rejka7
30. apr 2025

@egresik nepomohlo nič, od ráno do večera nevolnosti, vracačky ešte aj počas pôrodu, hrôza, nikdy viac to už nechcem zažiť.V lekárni dostať lizatka na tehot. nevoľnosť. Mne samozrejme vôbec nepomohli, ale skús.