Rizikové tehotenstvo (PN)
Ahojte baby chcela by som sa informovať že ako to je vlastne s týmto rizikovým lebo na internete o tom popíšu vsetko možné ale normálne odpovede tam niesu .
Mám ohľadom toho otázky:
kedy mám nárok na túto pnku?
Kedy môžem ísť na PN? Koľko môžem byť na nej?
Som zatiaľ len v 7.týždni ale je mi naozaj zle ráno napinanie večer neviem spať, krize to ani nevravim, rýchlo sa zadycham a prácu mám skôr o zdvihani prekladani tahani krabic a iných tazkych produktov
Bolia ma kolena mám poruchu štítnej žľazy-znížená funkcia a zle výsledky kvôli tomu mi doktorka zvýšila dávku zo 75mg na 88mg a strašne mi z tých liekov je zle....
A keď som gynde vravela že ako sa v robote nadrapujem tak mi povedala no a čo šak to nieje choroba ....
Ahojte baby tak som bola u gynekologicky 🤗
No nakoniec sme ani rizikove neriešili aj keď som jej vravela že mi je zle a zo všetkého mi je zle a zvraciam, skoro nič nejem a ona mne že to je normálne a že to časom prejde 🙂
Ale mám krásny snímok ❤🤗 je to niečo neopisatelne,nádherný pocit pocut to malé srdiečko ❤🔝
Takže všetkým pekne ďakujem za vaše komenty a rady 🔝❤
a obdivujem vás všetky matky 👶🙏 za to čo dokážete a čo robíte pre vase deti a to nevravím o pôrode (čo si ani neviem predstaviť ako dam:D) (čo mi aj doplo že ďalšie dieťa bude až neskôr až o cca 5 rokov keď nie viac 🤣)
@rachel36a ahoj prosim, riesim nieco podobne ze mi v praci nemaju dat aku pracu vypoved som nepodpisala tak mi hladaju samu hlupost. Takto si to narovinu povedala dr ?
Na pn som nikdy nebola tak mi je to odveci pytat ale som po 2 potratoch za min rok tak uz ten stres v praci nedavam.

@nikk3y no som zvedavá, ozaj daj vedieť.. 🙂
To ako keby som seba videla pred 10 rokmi...uuuplne...ale prejde všetko a budeš sa tešiť ☺️❤️ uvidíš 😉🙏 ja mám krásneho 10-ročneho syna...pri ďalších tehu som už nezvracala ani ma nenadrapovalo a nebyť tých krvácaní, špineni a problémov ani som nevedela, že som tehotná 🤰