Rizikové tehotenstvo v 36. týždni
Prosím vás pekne dnes som bola u svojho Gynekológa a povedal mi že mam ísť v Piatok do Nemocnice na 10 Poschodie na rizikovo veľmi sa bojím v Papieriku mi Napísal že ( Prosí o kontr. prietoko parametre USG : SGA CPR Hraničná Norma prosím vás stretli ste sa niektorá stym veľmi sa bojím bude všetko v poriadku .........
@dianazoldakova52 ja by aj hneď išla, nečakala by som do piatka
@ivik4 🙂 Tak Môj Gynekológ už od začiatku Tehotenstva mi vravel a tvrdil mi že všetko je v úplnom poriadku lebo som sa ho na to pýtala vždy stále tvrdil mi aj on aj v Nemocnici keď som ležala že Malinky je v poriadku akurát len to že 5 dni som ležala v Nemocnici pretože v 31 Týždni Tehotenstva sa mi malinky pýtal na svet tak ho udržiavali inakšie všetko je v poriadku tak ja neviem mam strach a Nechápem ničomu prečo zrazu toto ma tam posiela a ešte na rizikové keď malinky je už od 30 Týždňov abo 31 týždňov pekne otočený dole hlavičkou tak preto ničomu nechápem všetko v poriadku a naraz toto verím že všetko bude v poriadku ....
@katie253 Ja viem aj ja by som šla ale Povedal mi môj Gynekológ a aj dal mi vimmenny lístok a povedal mi že mam tam prísť v piatok na 9:00 hodinu že on tam bude tiež tak preto skôr nemôžem ísť no .....
@dianazoldakova52 neboj sa aj keby malo ísť teraz bábätko von, už je úplne donoseny. Bežne ženy rodia v takomto týždni.

Ja som mala akutny cisarak hned po sone ( v nemocnici) skrz prietoky tiez v tom tyzdni. Vsak to je uz dobre . Nemusis sa tak velmi bat ak si inak ok. Ja som nebola ale to je mimo temu