Sakrokokcygeálny teratom - nádor na kostrči
Ahojte ženy, o par dni ma čaká pôrod a naše dievčatko ma diagnostikovaný sakrokokcygeálny teratom ( SCT ) 4tého typu - vnútorný. Ma pridružené aj ďalšie vrodene vyvojove vady tráviaceho traktu spojené s touto diagnózou ( možná aj atrezia anu ). Chcela som zistit niečo viac od vás čo si tým prešli , ako žijú vaše detičky, či sa z toho plne zotavili, či maju následky, či chodia, či niesu inkontonentné.
Takúto diskusiu som tu nenašla tak budem rada za každú odpoveď.
@ktka38 je to zriedkavá diagnóza, tak neviem, či sa niekto nájde. Má nejaky geneticky syndróm? Skúste Googlit genetické syndromy
@ktka38 je to zriedkavá diagnóza, tak neviem, či sa niekto nájde. Má nejaky geneticky syndróm? Skúste Googlit genetické syndromy
@anonym_58e867 je to zriedkavé ale neviem kde inde skontaktovať tekéto matky a genetika nám vyšla dobrá, necham to tu nejakú dobu možno sa niekto so skúsenosťami ozve , rada by som sa porozprávala s niekym kto si tým prešiel
@anonym_58e867 je to zriedkavé ale neviem kde inde skontaktovať tekéto matky a genetika nám vyšla dobrá, necham to tu nejakú dobu možno sa niekto so skúsenosťami ozve , rada by som sa porozprávala s niekym kto si tým prešiel
@ktka38 mozno v zahranici? Skus zahranicne facebook skupiny. Tam je dost takych pripadov, co su inak vzacne a ti ludia si pomahaju . Drzim palce

len aby to nebolo trapenie ako pre vás take pre nu.