icon

Sakrokokcygeálny teratom - nádor na kostrči

ktka38
5. okt 2025

Ahojte ženy, o par dni ma čaká pôrod a naše dievčatko ma diagnostikovaný sakrokokcygeálny teratom ( SCT ) 4tého typu - vnútorný. Ma pridružené aj ďalšie vrodene vyvojove vady tráviaceho traktu spojené s touto diagnózou ( možná aj atrezia anu ). Chcela som zistit niečo viac od vás čo si tým prešli , ako žijú vaše detičky, či sa z toho plne zotavili, či maju následky, či chodia, či niesu inkontonentné.
Takúto diskusiu som tu nenašla tak budem rada za každú odpoveď.

alickapusinka
5. okt 2025

len aby to nebolo trapenie ako pre vás take pre nu.

anonym_58e867
5. okt 2025

@ktka38 je to zriedkavá diagnóza, tak neviem, či sa niekto nájde. Má nejaky geneticky syndróm? Skúste Googlit genetické syndromy

ktka38
autor
5. okt 2025
@anonym_58e867

@ktka38 je to zriedkavá diagnóza, tak neviem, či sa niekto nájde. Má nejaky geneticky syndróm? Skúste Googlit genetické syndromy

@anonym_58e867 je to zriedkavé ale neviem kde inde skontaktovať tekéto matky a genetika nám vyšla dobrá, necham to tu nejakú dobu možno sa niekto so skúsenosťami ozve , rada by som sa porozprávala s niekym kto si tým prešiel

kiki68
5. okt 2025
@ktka38

@anonym_58e867 je to zriedkavé ale neviem kde inde skontaktovať tekéto matky a genetika nám vyšla dobrá, necham to tu nejakú dobu možno sa niekto so skúsenosťami ozve , rada by som sa porozprávala s niekym kto si tým prešiel

@ktka38 mozno v zahranici? Skus zahranicne facebook skupiny. Tam je dost takych pripadov, co su inak vzacne a ti ludia si pomahaju . Drzim palce

ktka38
autor
5. okt 2025
@kiki68

@ktka38 mozno v zahranici? Skus zahranicne facebook skupiny. Tam je dost takych pripadov, co su inak vzacne a ti ludia si pomahaju . Drzim palce

@kiki68 skúsim aj tam , ďakujem