Sex a tehotenstvo

21. okt 2021

Ahojte mamičky, mám taký chúlostivý problem. Než som otehotnela s partnerom sme mali sex aj niekoľkokrát do dňa. Na začiatku tehotenstva to bolo stále fajn ale ako náhle mi začalo rast brusko mám pocit že už ho nepritahujem a sex nemáme kľudne aj týždne. Stále som ja ta čo ho musí prosiť. Proste on sám od seba na mna nedostane chuť a keď aj hej tak len rýchlo bez akéhokoľvek maznania a predohry proste len aby sa jemu uľavilo. No stále tvrdí že som pre neho najkrajšia. Nejaké rady ?

mediana
21. okt 2021

Niekoľkokrát do dňa? To nechodíte do roboty? 🙈 Tak začnite, alebo si nájdite aj iné koníčky a nebudeš rátať kolkokrat za týždeň ste mali sex. Sorry, viem že som neporadila ale nedalo mi nekomentovat 😀😂

autor
21. okt 2021

@mediana tak ja nie lebo som bola študentka a on pracuje v zahraničí a keď bol doma. Tak som to myslela.

martina1201
21. okt 2021

Ahoj, skús sa s ním porozprávať či to nebude tým že sa bojí aby drobcekovi neublížil.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mediana
21. okt 2021

No vidíš tak keď nebol častejšie doma, tak si to chcel užiť v tie dni čo bol doma. A teraz už asi je doma, tak to nepotrebuje stále... Neviem ako to máte teraz s tou jeho prácou

autor
21. okt 2021

@martina1201 skúsila som pár krát mu niečo naznačiť ale nepochopil. Akože mala som aj problémy že som krvacala ale doktor dovolil že pomaly ale on nechce.

autor
21. okt 2021

@mediana akože to neni o tom že by mi to chýbalo lebo som zvyknutá byt bez keďže odchádza aj na mesiac preč. Skôr je to o tom že mám pocit že som škaredá kvôli brušku, neprítažliva a už z toho začínam mat take chvíľky že len plačem a plačem

mediana
21. okt 2021

Uf tak to je ťažké potom, podstata je inde. Po prvé, ak lrvacas v tehotenstve, určite by som sex vylúčila. Tiež som krvácala a viacero gynekológov zakázalo, či na urgentne v nemocnici alebo aj môj gynekológ. A to že si nepripadás pekná, lebo ti rastie bruško - skús sa zamerať na to malé bábo čo vám rastie v tebe a maj sa rada taká aká si, svoje telo, veď v tom tele teraz býva malý človiečik a dávaš mu domov, veď to je také pekné. Tak sa jednoducho dohodnite že kvôli krvácaniu nebudete riskovať, priateľovi to asi nevadí a ty to nebudeš ďalej riešiť a budeš kľudná a môžeš sa tešiť na malé 🙂

kkovacovak
21. okt 2021

A to sa o tom spolu nerozprávate? Je normálne že s tebou nechce sex a nemusí to byť absolútne preto že si preňho neatraktívna. Mne môj narovinu povedal že je mu to divné, nepríjemné a nemá z toho v hlave dobrý pocit. Nevie sa na to sústrediť a myslí na bábätko...čo počas sexu asi nie je asi úplne vzrušujúce. Takže chápem že to ten tvoj odbaví a hotovo. Nemôžeš od neho čakať aby mal rovnaké pocity ako predtým. Nie si tehotná len ty ale dieťa čaká aj on svojim spôsobom. Tak ako ty chceš aby bol tolerantný tak musíš byť aj ty. To že máš pocit že si neatraktívna sú len hormóny a je to len v tvojej hlave. Za ďalšie ak krvácaš tak nechápem nad akým sexom vôbec uvažuješ ale to už je vaša vec. Mali by ste sa ale o tom začať viac rozprávať lebo evidentne to viazne v tomto.

michaela789
22. okt 2021

Muži dostanú blok keď to už začne byť vidno.
Aj môj ho mal. Proste im pripadá neprirodzené spať so ženou s dieťaťom v bruchu. A úprimne, ja sa im ani nečudujem 🙈
Môj tiež dostal blok. kým nebolo vidno bruško tak pohoda ale potom keď vyskočilo všimla som si že sa správa čudne. Stačilo ho ubezpečiť, že tehotenstvo mám bezproblémové a pokým je chuť, je to v poriadku. Samozrejme, v posteli žiadne vylomeniny. Potom to nejako preklenul.
Každopádne, ty píšeš že si krvacala. Takže sex by som asi na základe toho zvazila o niečo pozornejšie. Aby ste fakt malému zbytočne neublížili. Navyše ak o tom krvácaní vie ak partner tak sa mu absolútne nečudujem že nechce sex.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre