Kedy začať používať krém na strie v tehotenstve?
Ahojte som len na začiatku tehu ale idem si k vám po radu . Čo ste si dávali na bruško a pomohlo vám proti striám a kedy s tým začať viem že každému asi inak rastie bruško ale aj keď len preventívne čo odporúčate?
Ja som sice len v 5m prve tehotenstvo ale davam si bambucke maslo na odporucanie, zatial ani jedna stria dokonca mi pomohko sa suche ruky kde som mala mierne popraskanu kozu a citit, ze mam brucho pekne hydratovane po cely den. Keby nebolo take drahe tak ho urcite pouzivam aj na cele telo.
@anonym_autor akýkoľvek krém v domnení, ze nebudete mať strie, sú len vyhodené peniaze. Áno, určite je lepšie ak sa koza premastuje, hydtatuje, ale striam to určite nezabráni, tie sú len o genetike.
@anonym_autor hipp zo zaciatku, ale bol dost hutny, presla som na Biol a to som pouzivala az do konca, brucho mega ale stria ziadna a to v minulosti som strie mala, ale v tehu ani jednu... ale celkovo je to otazkou vylucne elasticity koze ... mozes sa natierat s cim chces, ak mas predispoziciu, brucho poporaska... ak nie, tak ked sa nenatries ani raz, nepopraska... mozes len vsetko preto spravit, ale vysledok nevie zarucit nikto
Nepomohlo absolútne nič. Ani Bioil ani jemu podobné produkty 🙂 Takže si nemyslím, že existuje fakt niečo účinné.
mastila som sa dva krat denne, mandlovy olej, bi oil, elastic, rozne kremy na strie a neviem co a som jak zebra. proste ak ich mas mat tak ich mat budes. ak niekto napise, ze ich nemal, pravdepodobne by ich nemal ani keby sa nicim nemastil.
@anonym_autor Pri prvej dcére som nepouzivala nič, nemala som ani jednu striu a pri druhej som začala používať krém v 5 mesiaci a mám celé brucho "potrhane ".
Nic som nepouzivala,max obcas ked sa mi chcelo,tak Nivea q10 na telo,ale to aj bez tehotenstiev mam doma a obcas,ak sa mi chce,napatlem.Mam 4 deti,strie vobec ziadne.Kamaratka od prvej chvile sa natierala olejcekmi,kremami proti striam a ma ich (ma jedno dieta).Ma ich dokonca aj na stehnach.
@anonym_autor to, čím budeš kremovat, je absolútne jedno. Strie to nejak neovplyvňuje, rozhodujú vlastnosti kože a vraj placenta a jej funkcia. Ja nemám žiadne a olejovala som DM detským olejom, lebo mi jediný nesmrdel. Sestra vyskúšala všetky možné - a končila bioilom, lebo jej popraskalo aj tak.

Ja som používala Elasti Q 2x denne a pred spaním olivový olej. Nemám ani jednu striu. Obe deti mali pôrodnú váhu 4 kg. Neviem či aj genetika. Ale fakt je, že keď som v puberte rýchlo vyrástla, cca 13 cm za rok, tak sa mi strie spravili v okolí kolien.