icon

Silná chrípka v tehotenstve

Včera o 17:49

Ahojte na úvod som tehotná v 12tt dva dni dozadu som začala teplotovat neskôr sa pridal kašeľ bolesť celého tela extrémna že som sa nevedela postaviť. Bola som na pohotovosti, vraj chrípka a na to mi nemôžu dať ATB, včera mi bolo o niečo lepšie a večer to začalo znova teplota jedna za druhou zimnica bolesť tela, beriem paralen úprimne neviem sa postarať ani o syna ledva na wc idem. Teraz zase zimnica teplota, pridal sa už aj sopel silný dusivy kašeľ a extrémna bolesť hrdla, baby čo už mám robiť? Som zúfalá už kedy to prejde😭😭

anonym_da27ef
Včera o 17:52

@anonym_autor verím, že ti je zle. 🩷
Teraz útočí veľmi silná chrípka - naozaj pomôže len odpočinok, veľa tekutín a vitamín C.

anonym_5a3844
Včera o 17:56

Bohuzial, nic nespravis. Len cakaj a pi vela caju, teplotu zrazaj paralenom, kup si stopkasel sprej do hrdla a stopkasel sirup na kasel, to mozu aj tehotne. Ja som mala tiez chripku v tehotenstve. Mala som aj 2x covid a anginu, brala som aj antibiotika. Vsetko je v poriadku, dieta je zdrave.

kiki68
Včera o 18:03

Ja som mala tiez, 2x atb skrz sekundarnu infekciu, hrozne to bolo

anonym_80dc91
Včera o 18:10

@anonym_autor dzobkaj kvasenú kapustu s jedlom, je výborná proti zápalom, obsahuje veľa vitamínu C a probiotika - vytiahne zápal z tela.

really8
Včera o 18:21

@anonym_autor preco nemozes atb?

katulienka160
Včera o 18:59
@really8

@really8 no na chripku by jej boli na dve veci.. na nu predsa atb nezaberaju, je to virus.
Ale celkovo sa atb v tehotenstve mozu, ale samozrejme podla toho ake a naco.

anonym_30652c
Včera o 19:44
@really8

@really8 na chripku su zbytocne predsa. Pokial nema sekundarnu bakterialnu infekciu, tak skor uskodia, ako pomozu, lebo vymlatia aj tie zbytky probiotickych bakterii v creve, ktore stoja za imunitou. Preto.

really8
Včera o 20:53
@anonym_30652c

@really8 na chripku su zbytocne predsa. Pokial nema sekundarnu bakterialnu infekciu, tak skor uskodia, ako pomozu, lebo vymlatia aj tie zbytky probiotickych bakterii v creve, ktore stoja za imunitou. Preto.

@anonym_30652c no ale takyto stav tiez nikomu neprospieva.