Silná úzkosť v 19. týždni tehotenstva
Dobrý deň .. hneď takto zhurta začnem som v 19 týždňi tehotenstva prešla som si peklom cez tehotenstvo všetko sa to kopilo smrť milovanej babky nezhody s rodičmi odišla som preč bývať nebavili sme sa priatelova rodina ma znenavidela robili nám zle pisali zle veci chceli ma dojst zbiť potom sme sa dali dokopy s našimi a v rodine je vojna všetci medzi sebou sa nenávidia skrz majetku robia si zle nervozita krik stres... a uplna lavína sa spustila keď priateľ odišiel preč na pár dni ja som mala strach a jedno z druhým do toho mam strach o maličké strašne malinku milujem strašne bojím sa o ňu všetko sa na mna zosypalo nezvládla som situáciu hanbím sa za seba... začalo to že som začala trpieť silnou úzkosťou v noci nespím ako vidíte ani teraz bolesti brucha ťažké dýchanie nemôžem počuť pesničky, nechcem sa o seba starať len som doma a chodím lekárovi zo strachu o maličké ale už dosť ublizujem sebe aj babu chcem to liečiť chcem sa opýtať dá sa z toho dostať pomôžu mi lekári ? 😢 a psychiatrovi sa dá len objednať alebo treba ísť doktorke a ona dá ziadanku nikdy som nebola preto sa pýtam prosím poraďte mi som zúfalá 😢😢😢
Rovno smer psychiater. Výmenný lístok od obvodného lekára nepotrebuješ. Ak by bolo veľmi zle, volaj pohotovosť. Samozrejme sa z toho dá dostať 🙂 Ale potrebuješ pomoc odborníkov. Kvôli maličkému s tým nemeškaj. Každý deň úzkosti škodí Tebe aj jemu, zbytočne sa trápite. My tu na koníku môžeme poradiť, povzbudiť, ale osobný kontakt s odborníkom to nenahradí. Veľmi Ti džím palce a s celého srdca dúfam, že sa situácia u vás v rodine urovná. Ty sa sústreď na dieťatko, hoď za hlavu veci čo tvrdíš že si nezvládla.

V prvom rade o tom povedz gynekológovi, on ta nasmeruje ďalej... A hlavne kľud, lebo potom keď sa dieťa narodí môže byť nekludne a nebudw ti spať v noci tak ako teraz nespis ty.