icon

Silná úzkosť v 19. týždni tehotenstva

6. dec 2020

Dobrý deň .. hneď takto zhurta začnem som v 19 týždňi tehotenstva prešla som si peklom cez tehotenstvo všetko sa to kopilo smrť milovanej babky nezhody s rodičmi odišla som preč bývať nebavili sme sa priatelova rodina ma znenavidela robili nám zle pisali zle veci chceli ma dojst zbiť potom sme sa dali dokopy s našimi a v rodine je vojna všetci medzi sebou sa nenávidia skrz majetku robia si zle nervozita krik stres... a uplna lavína sa spustila keď priateľ odišiel preč na pár dni ja som mala strach a jedno z druhým do toho mam strach o maličké strašne malinku milujem strašne bojím sa o ňu všetko sa na mna zosypalo nezvládla som situáciu hanbím sa za seba... začalo to že som začala trpieť silnou úzkosťou v noci nespím ako vidíte ani teraz bolesti brucha ťažké dýchanie nemôžem počuť pesničky, nechcem sa o seba starať len som doma a chodím lekárovi zo strachu o maličké ale už dosť ublizujem sebe aj babu chcem to liečiť chcem sa opýtať dá sa z toho dostať pomôžu mi lekári ? 😢 a psychiatrovi sa dá len objednať alebo treba ísť doktorke a ona dá ziadanku nikdy som nebola preto sa pýtam prosím poraďte mi som zúfalá 😢😢😢

nnikka
6. dec 2020

V prvom rade o tom povedz gynekológovi, on ta nasmeruje ďalej... A hlavne kľud, lebo potom keď sa dieťa narodí môže byť nekludne a nebudw ti spať v noci tak ako teraz nespis ty.

monca0021
6. dec 2020

napis mi spravu

mamka1984
6. dec 2020

Rovno smer psychiater. Výmenný lístok od obvodného lekára nepotrebuješ. Ak by bolo veľmi zle, volaj pohotovosť. Samozrejme sa z toho dá dostať 🙂 Ale potrebuješ pomoc odborníkov. Kvôli maličkému s tým nemeškaj. Každý deň úzkosti škodí Tebe aj jemu, zbytočne sa trápite. My tu na koníku môžeme poradiť, povzbudiť, ale osobný kontakt s odborníkom to nenahradí. Veľmi Ti džím palce a s celého srdca dúfam, že sa situácia u vás v rodine urovná. Ty sa sústreď na dieťatko, hoď za hlavu veci čo tvrdíš že si nezvládla.