Silné a divné pohyby bábätka

fronculka
10. jan 2014

Ahojte, aj vaše bábätko má také dá sa povedať silné a divne pohyby? Kope tak divne naraz sa akokeby rozhodlo ako keby ma "boxovalo" tak sa trhá a rýchlo prevracia, je to vporiadku? Alebo môže byť s niečím nespokojné? Nemôže mať nejaké bolesti? Miestami mám neskutočný strach prečo vlastne sa takto trhá. :(

20erika07
10. jan 2014

@fronculka je to úplne v poriadku 🙂 ja uz na tú moju bobulu kricim lebo to uz bolí ked začne vyvadzat 😀 má silu,skúša všelijaké pohyby a polohy,som myslela že teraz ked uz bude mať menej miesta tak sa upokojí,no len teraz najviac vyvádza 🙂 potvorka,niekedy mám pocit že robí kotrmelce 🙂 nemaj strachy,horsie by bolo keby sa nehybalo...nech len boxuje a kope koľko sa mu raci 🙂 aspoň o nich vieme

v3rca11
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
soldi
30. aug 2018

v ktorom si tyzdni? pokial sa doteraz takto nehybalo a toto je divne a nad normu, isla by som radsej dat skontrolovat prietoky.

pokial situacia trva dlhsie, malo by to byt v poriadku

zafir01
30. aug 2018

myslela som, ze neprispejem ale chcem reagovat na @v3rca11 s tou vetou to nie je pravda " horsie keby sa nehybalo " lebo vtedy byva zvacsa uz neskoro .

presne ako pise @soldi .... vie o com pisem. ak sa zdaju pohyby mamicke divne, a je vnutorne nespokojna, nech ide k lekarovi .

mala som sklbave silne pohyby par dni pred porodom. malickej na ktg bola zistena tachykardia srdiecka, o par dni nam uz nezila, udusila sa pupocnou snurou. vraj.... hoc som im vsetkym hovorila, ze tie pohyby su silne a neprijemne akoby sa jej tam uz nepacilo .
tym som ta zrejme vystrasila, ale ako pisem, radsej ist a dat sa pozriet ako mavnut rukou a potom premyslat co by bolo keby

zafir01
30. aug 2018

@soldi

@v3rca11
baby... az teraz kukam, ze otazka je z roku 2014 😲 mamina ma uz velke deticky 🙂

ludmila1812
21. okt 2020

@zafir01 nevadí, pomohlo to inej mamičke... Teda aj mne. Inak je mi to ľúto.... 😢

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre