icon

Silné krvácanie v 14. týždni

sveba
4. dec 2014

Baby mam taky problem uz 2x som silno krvacala co som myslela ze som potratila prve krvacanie bolo v sobotu t.j. 29.11 a druhe 3.12 pri prvom bolo vsetko ok krvacala som asi 2hod, babo bolo ok, pri druhom som znova krvacala od 3 rano az do 10 vecer , bola som na sone a bolo vidno akciu srdiecka a hlavu lebo vsetko ine bolo zakrvavene . teraz uz nekrvacam mam len lezat, druhy problem je ze ja som 0- a dieta asi 0+ po muzovi ci ze mam konflikt z krvou a od aciatku tehu beriem duphaston mala som len spinenie a nizky progesteron, a este jedna vec v tom case ako som zacala krvacat by mala byt moja menstruacia myslite ze to aj z tym suvisi, neviem uz co mam robit poradte ak ste boli v podobnej sytuacii na sono idem az 18.12 DAKUJEM

Strana
z2
mata.g
18. júl 2015

@katren v pribal letaku pisu ze je dostupny bez rp a nemaju ho uzivat tehotne a dojciace, vyborne 😉

ala82
18. júl 2015

@mata.g da sa kupit bez predpisu a bezne ho predpisuju v tehotenstve.

mata.g
19. júl 2015

@ala82 A ty si to krvacanie mala sustevne do 20.tt? A ake? Ja mam zatial vkuse hnede spinenie od konca13.tt, sem tam cervene krvacanie..

mata.g
19. júl 2015

@ala82 A nemoze ist aj o odlupovanie placenty? Bolo by to vidno na sone?

ala82
19. júl 2015

@mata.g ja som mala vadsinou cerstvu krv a ano v kuse do 20tt.lieky nepomahali tak som si povedala ze ako ma byt ta tak bude a lieky som vysadila a pomohlo to.prestala som asi do tyzdna krvacat.a teraz v tomto teh.my pomohli lieky aby som prestala krvacat ale mala som krvnu zrazeninu pri babatku.v tamtom teh.nevedeli z coho krvacam lebo ultrazvuk bol ok.nechaj to na prirodu kup si vytaminy a uvidis.ono asi z tym nic neurobis ked ani lekar ti nic nedal.ale ze vraj spinenie nieje tak zle ako cerstva krv.moze to byt aj ze ti rastie maternica tak ti mozu praskat cievky.ono pokial niejw silne tak sa neboj

ala82
19. júl 2015

@mata.g to by videli na ultrazvuku.nestresuj.bude dobre uvidis.a nepovedal ti lekar ze ako ju mas ulozenu?ci ju nahodou nemas nizko

mata.g
19. júl 2015

@ala82 Dr mi povedal ze placenta je na boku, nie je nizko. Myslis ze to by dr videl na sone, keby sa odlucovala? Lebo este aj z krvi sa to da prezistit. Na sono bolo dieta podla dlzky 14+1 ale ja som mala byt v tom case uz 15+0. Dovtedy mi to pekne zodpovedalo, teraz nejak zaostavame. Aj som sa pytala preco mi nevezmu krv, bola som nalacno. V nocj ked tam muz volal tak ze mame prist nalacno a vezmu mi krv, no na mieste sa tak nestalo...???

ala82
19. júl 2015

no neviem.vsetko zalezi od lekara.ty ked ides k lekarovy treba sa furt pytat lebo teraz sami od seba asi nic neurobia.a babatko v brusku moze zaostavat aj dva tyzdne.a pokial krvacas mala by si chodit na poradne castejsie aby ti kontrolovali babo.

1357913
19. júl 2015

Ahojte dievčatá.ja mam presne taký istý problém ako vy.ja mam nízko placentu a dnes v noci som bola na wc a ked som sa utierala tak zrazu krv. A potom nic a teraz len take spomenie.prvý krát ked som krvacala to bolo v 14 tt tak išli zo mna kusy krvi a takisto som brala duphaston.teraz mam len trošičku spinenie som v 20 tt a babo je inak v poriadku.dá sa nieco kúpiť na zastavenie spinenia bez lek.predpisu?

mata.g
20. júl 2015

@1357913 Ahojku viem si predstavit ako sa citis, ja prezivam podobne stresy. Ascorutin by sa mal dat kupit aj bez receptu. Ja si davam obycajne Galvex magnezium 500mg 3x2 tbl a nasadila som si aj Duphaston. Ten este beries alebo brala si doteraz do 20.tt? A potom klud na lozku. Ja spinim a pritom mam placentu naboku.... drzkaj sa

1357913
20. júl 2015

Nie duphaston uz neberiem dávam si magnezium a celaskon.ako ja sa cítim teraz fajn.dakujem aj ty sa drzkaj 🙂

Strana
z2