icon

Skrátený a mäkší krčok maternice. Čo to znamená?

meusicka
17. máj 2011

ahojte, mam taku otazku. som v 6tt a na zaciatku ked som zistila ze cakam mimi, tak som si nahmatala ukazkovy krcok, tvrdy a pekne vycnievajuci. ale vcera poobede a dnes rano som si uz nahmatala, ze ho mam skrateny a makksi, dokonca aj otvoreny. jedno dieta uz mam a mam za sebou dokonca aj missed z minuleho roka augusta co muselo skoncit kyretom. o mimi sme sa snazili po 4 mesiacoch prestavky a podarilo sa nam na 4 cyklus. k lekarovi som objednana, este mi tehotenstvo nepotvrdil, ale nechcela som tam ist prilis skoro, lebo by som chcela uz vidiet aj srdiecko. spinenie nemam, len pozit. test. moja otazka znie, ze ci je mozne ze sa mi ten krcok este spetne spevni??? resp. ci mam ist k dr. ked som si toto zistila. bojim sa ze znova pridem o babo ☹ prosim poradte, alebo napiste ci mala niektora taku skusenost . dakujem vam

traktor
17. máj 2011

hlavne sa tolko nepozoruj a neskumaj veci, ktore nemusis 😉 ..si tehu, tak ti gratulujem a ak mas dake otazky, tak navstiv lekara, ten ta pozrie a presne ti povie, ako na tom si...ak teraz nemas ziadne problemy, bolesti, krvacanie...tak to neries, uzivaj si tehu..to, ze si uz raz potratila, neznamena, ze aj dalsie tehu tak musi skoncit..

tereza123123
17. máj 2011

Ahoj to ja som ani nevedela ze sa da samej sebe nahmatat krcok 😀 ale kedze by som mohla dostat oskara za stresovanie v tehu mala som aj stymto obavu ale az neskor okolo 23tt ked maly kopal tak ze som si myslela ze nozku vystrci von 😀 jedine co som v tedy vypatrala je podkladat si zadok aby bola panva vysie.Az lekar mi potom vysvetlil ze je to OK pri polohe KP.Takze myslim ze ti najlepsie povie lekar ako sa veci maju 😉 drzim palce aby to dobre dopadlo...

irriss
17. máj 2011

@meusicka
Tehotenstvi = zmena zivota - premena tela a rozdvojeni duse...

Jak pise @traktor, uzivej si tehotenstvi, zkoumani nech na kompetentni osoby, nic neprehanej, at si nic pak nevycitas... 😉
p.s. kdyz jsem cetla Tvoje radky, cela jsem se zkroutila pri zive predstave Tve dokonalosti. Mas muj obdiv, mela bys sis zmenit nick na "hadi zena" (!!!v dobrem 😀 )

Preju Ti krasne tehotenstvi a jeste si neodpustim poznamku ohledne Tvych obav:
Zitra ani vcera neni DNES 🤐

ivett1
17. máj 2011

ahoj...tak toto by ma nenapadlo...skumat krcok...to by som radsej nechala na odbornikov 😉 ...(alebo, nebodaj si ženská lekárka 😅 ...)...ak ti aj napriek tvojim obavam vysiel pozitivny test, nemas sa co znepokojovat, pockaj si pekne na navstevu u doktora a teraz si uzivaj...ako ti uz radili mamicky vyssie 🙂 a vela stastia, nech to dobre dopadne 😉

viktorkabolhova
17. máj 2011

ahojte mamicky

anjelicek26
17. máj 2011

Niektore zeny aj menstruuju - a ta krv odchadza cez pootvoreny krcok (kade inak, ze ano) - takze to neznamena, ze sa nieco zleho bude diat. Ale ako baby pisu, prilis by som sa tam dolu neosahavala, pockaj, co ti povie lekar 😉