Skúsenosti s liekmi Utrogestan a Progestanelle pri krvácaní v tehotenstve
Dobrý deň, viem že o týchto liekoch je tu toho veľa ale nenašla som nič čo hľadám ja..
Máte prosím niektorá skúsenosti s niektorým z týchto liekov kvôli zakrvacaniu v prvom trimestri? Som v 7tt a zastupujuca lekárka mojho gynekologa (mal dovolenku) mi ich minulý týždeň nasadila vaginálne 2x denne po silnom zakrvacani. Moj gyn sa ma pýtal, či ich chcem užívať alebo to ,,necháme tak a budeme čakať čo sa bude diat" .. beriem ich, nechcem ,,iba čakať" ..
Máte niektorá skúsenosti s týmto liekom na udržanie a pomohol Vám?
Resp mate niektorá skúsenosti s krvácaním v 1.trimestri? Ako Vám to dopadlo? Čo robil Váš lekár? Neviem čo čakať, ani koho sa spýtať..
Ďakujem
Určite brat. Pomohlo. Ta mala dobka ohrozená od 5tt 5x väčším hematomom ako bola ona sama ,bude mať čoskoro 10 rokov
Brala som 2x raz pomohol krvacanie ustalo dcerka donosene zdrava.druhy krat nepomohol.krvacanie sice prestalo ale babetko odislo
Ďakujem Vám veľmi pekne za Vaše skúsenosti. Idem ho užívať aj naďalej. Sice mám obavy, vaše skúsenosti ma nakopli, že to môže dopadnúť dobre, vďaka

@danniiee8 za mna uzivat, aj ked to neni nejake super, ale moze to pomoct, ja som uzivala 2x do 20tt