icon

Skúsenosti s užívaním Medrolu počas tehotenstva?

16. sep 2024

Ahojte, uzivali ste niektora? Ak ano, mate zdrave dieta?

Dakujem

bykaterina
16. sep 2024

bezne sa uziva ked to nariadi repro imuno, deti sa rodia zdrave

tessa2299
16. sep 2024

Bezne ho lekar predpisuje pri tazkostiach s otehotnenim, niekedy preventivne, niekedy na zaklade diagnozy.

evickuska
16. sep 2024

@autorka ja som ho uzivala pri IVF, potratila som a tipujem, ze pri vysadzani sa nam podarilo do 10 dni od potratu otehotniet...
do konca 1. trimestra som o malom nevedela, nejedla medrol a aj napriek imunoochoreniu donosila 🤷‍♀️
teraz ako som otehotnela, pytam sa dame medrol az donosim aspon do 1. trimestra? a Dr. na mna, ze by sa ani v tehotenstve nemal uzivat 🙈

autor
16. sep 2024

@bykaterina
@tessa2299
@evickuska
Ved prave to, ze v zahranicnych vyskumoch sa metylprednizolon by sa nemal uzivat, preto sa cudujem, ze mne hned dali kvoli cytokinom.. 😏
Citam ale fora dookola, ze vsetko bolo ok, okrem neziaducich ucinkov.
Co ale znizena imunita pri nom? V zahranicnych clankoch aj o tom pisu, ze zvysuje nabeh na rakovinu...
Ach, neviem, co mam robit....

kiki68
16. sep 2024

Kamoska mala a maly je zdravy, iba ma nejake intolerancie na lepok a nejake zlozky. Inak je oki .

kiki68
16. sep 2024

Medrol/ prednison si na druhu stranu jedny z najlepsie preskumanych liekov vobec, takze aj preto ich volia. Nakolko vedia, ze napr tie deti, co sa narodili pred 30 rokmi su zdrave a nemaju napr nevyvinute organy a taketo veci. Vela liekov na znizenie imunity je pomerne novych a maju za sebou ledva 10-15 rokov a hlavne to nikto nemoze zamerne skusat na tehu zenach, jedine tak na mysiach, prasatach atd

evickuska
16. sep 2024

@autorka ja som ho uzivala, pri vysadzani vdaka nemenovanej Dr., ze potratila vysadte to vsetko dnes som ptm odpadla, medrol sa musi postupne...
a verim, ze vdaka nemu som vtedy pocala... uz ked sa "telo rozrodi" uz potom cytokiny necytokiny rodis ako hruska 😳

kiki68
16. sep 2024

@evickuska to sa nesmie vysadit naraz, preboha ved to vedia aj na veterine; nas pes bral medrol cely zivot a mal pauzy na nejake ocko a operacie, tak sa dodrziaval vzdy protokol

evickuska
17. sep 2024

@kiki68 no pani zastupkyna primara, ze vysadte vsetko a ja som nevedela, googlit som nemala energiu vzhladom k situacii a ma vyvalilo 🙈