icon

Skúsenosti s vysadením lieku Xonvea a návrat nevoľností?

21. júl 2024

Ahojte, mala som brutalne nevolnosti. Dr. predpisal Xonvea, nebolo to 100% top ale o 85% urcite. Koncim 13 tt a mam nejak strach ho vysadit, ze sa to vsetko vrati.
Ake su Vase skusenosti? 🙈

adeladulova
•
21. júl 2024

Kým nevysadis, tak nezistis

sasquatch693
•
21. júl 2024

Mne bolo povedane nevysadit kym sa mi nevolnosti neukludnia. Zacala som postupne vysadzat v 17tt ale nevolnosti sa mi vratili v plnej sile. Momentalne som v 20tt a beriem pol tabletky denne (po konzultacii s lekárom) a planujem ich brat este cca tyzden. Potom skusim vysadit uplne🙏

barju
•
21. júl 2024

Ja som skúsila vysadiť na konci 15tt, týždeň bez liekov mi bolo dobre, potom sa to vrátilo, teraz som 18tt a vraciam aj s liekmi tak 3 krát do týždňa. Užívam ale už iba večer jednu tabletku.

autor
•
21. júl 2024

@barju fuuuha to ma moc netesi 😏

valerie1618
•
1. sep 2024

Ja som vysadila tyzden pred porodom 🙂

autor
•
1. sep 2024

@valerie1618 naozaj? a skusala si aj pocas tehu?

valerie1618
•
1. sep 2024

skusala asi 10 krat minimalne

ver123
•
17. sep 2024

Ahoj, ja som tabletky brala od 9tt do dňa pôrodu 😃 nedalo sa inak, mala som Hypermesis gravidarum a bez nich by som nedokázala fungovat. Skusala som aj vysádzať, aj pol tabletky, ale mne bez toho bolo vždy strašne zle. Teraz mám už dvojmesačného zdraveho chlapčeka a nevoľnosti prešli hneď po pôrode.

autor
•
17. sep 2024

@ver123 kokos takze ma caka pekne... mne byva o5 tazko ale divne inak ako pred tym... xonvea stale uzivam

ver123
•
19. sep 2024

Veľakrát som sa snažila vysadiť ale len som sa trápila, lekar mi sám povedal, že sa zbytočne nemám trápiť, keď vymysleli na to liek ☺️ ja som z nich nemala žiadne vedľajšie účinky takze som sa potom prestala pokúšať o to ich vysadiť, akurát že sú dosť drahe 😅😅

autor
•
19. sep 2024

@ver123 no ved to milion eur ale ma stve, ze bez toho neviem fungovat 🙄