Slabé krvácanie v 37. týždni tehotenstva
Ahojte, aktuálne som 36+4tt. Dnes som bola u gynekológa na vyšetrení, už týždeň mám nález: hrdlo 0,5cm a bránka polotuhá 3cm. Od minulého týždňa sa to nezmenilo. Kontrakcie nemám, občas mi tvrdne bruško a posledné dni cítim už taký väčší tlak dole - na močový mechúr. Kríže ma bolia občas avšak závisí od polohy.
Dnes ma vyšetroval gynekológ a teraz poobede som po wc mala takýto výtok s krvou. Poobede som mala na vložke trošku špinenie, ale teraz takáto krv. Prikladám foto v komentári, ak to niekomu nerobí dobre, nepozerajte nižšie.
Je to krvácanie po vyšetrení, alebo sa to môže objaviť aj predtým ako sa rozbehnú kontrakcie? Ďakujem
Mne dr povedal ze po kazdom vysetreni mozem mat krv. Nemala som sice. Ale napr ku koncu uz prave preto ani nechceli velmi "kontrolovat" prave preto aby zbytocne nedrazdili spodok.
Toto mi pride "slabsie" krvacanie. Nic masivne. A trosku sj hlienovite. Moze to byt aj zatka?
Ja som tu moju nikdy nevidela tak neviem.
@anonym_autor v tomto týždni a pri takomto množstve by som sa neobávala - s najväčšou pravdepodobnosťou to máš z toho vyšetrenia, prípadne je možné, že sa ti krčok o kúsok viac pootvoril a to mierne zakrvácalo - ale to by už asi aj zátka aspoň po troche išla von (toto ešte nie je zátka).
Ak by sa ti to ale nejako viac rozkrvácalo, tak choď radšej do nemocnice.
Priklanam sa k tomu ze to moze byt po vysetreni, navyse toto by som nenazvala "krvacanim" rozumej - nieco aktivne krvaca, teda ide z toho "stale" krv. Toto kludne mohla byt len narusena cievka a z toho vysla trocha krvi (to je naozaj trocha, aj ked Tebe sa moze zdat vela takto rozotrete). Pre svoj kludny pocit sa samozrejme mozes nechat skontrolovat.
Ja by som to asi neriesila, ak by bolo vsetko ostatne ok. I tak, si v case kedy uz mozes rodit hocikedy. Drzim palce.
To prve je hlienova zatka, podla mna niekto spravil hamiltona.
To prve je hlienova zatka, podla mna niekto spravil hamiltona.
@kiki68 myslíš, že pri vyšetrení to mohol nejak uvoľniť?
Priklanam sa k tomu ze to moze byt po vysetreni, navyse toto by som nenazvala "krvacanim" rozumej - nieco aktivne krvaca, teda ide z toho "stale" krv. Toto kludne mohla byt len narusena cievka a z toho vysla trocha krvi (to je naozaj trocha, aj ked Tebe sa moze zdat vela takto rozotrete). Pre svoj kludny pocit sa samozrejme mozes nechat skontrolovat.
Ja by som to asi neriesila, ak by bolo vsetko ostatne ok. I tak, si v case kedy uz mozes rodit hocikedy. Drzim palce.
@anonym_c9d0c3 áno, je to take skôr špinenie. Len som sa zľakla aj tej krvnej zrazeniny, čo som si našla na vložke potom. Bolesti nemám, ale asi by som už pôrod privítala. Hlavne keď už mi minuly týždeň povedali, že je to s takým nálezom na spadnutie, nečakala som, ze o týždeň bude bábätko ešte v bruchu 😁
@anonym_c9d0c3 áno, je to take skôr špinenie. Len som sa zľakla aj tej krvnej zrazeniny, čo som si našla na vložke potom. Bolesti nemám, ale asi by som už pôrod privítala. Hlavne keď už mi minuly týždeň povedali, že je to s takým nálezom na spadnutie, nečakala som, ze o týždeň bude bábätko ešte v bruchu 😁
@anonym_autor mne zatka isla a nie takto krvava a do 2 dni som rodila , z nicoho nic za 3,5 hod odrodene.
Toto je už podľa mňa hlienova zátka. Ja som po vyšetrení v 37tt tiež špinila, ale to tvoje vyzerá aj také "bliekovité" čo sa týka štruktúry. Sleduj sa. Ak začneš pociťovať intenzívnejšie bolesti v oblasti krížov, tak by som radšej zašla na pohotovosť nech vás radšej skontrolujú 🙂
No neviem baby, tá hlienová je o dosť hustejšia a je toho oveľa viac. Môže to byť časť z nej (mne tiež išla po častiach, začalo to cca 2 týždne pred termínom). Ale Hamiltona by v takomto týždni určite nikto nerobil.
Toto je už podľa mňa hlienova zátka. Ja som po vyšetrení v 37tt tiež špinila, ale to tvoje vyzerá aj také "bliekovité" čo sa týka štruktúry. Sleduj sa. Ak začneš pociťovať intenzívnejšie bolesti v oblasti krížov, tak by som radšej zašla na pohotovosť nech vás radšej skontrolujú 🙂
@anonym_458e7a mám len tvrdnutie brucha, niekoľkokrát do dňa, aj v noci. No zatiaľ sa to nezintenzívnilo od včera si myslím. A to špinenie už prestalo. Tak som zvedavá, čo ma čaká. Už by som to mala najradšej za sebou 🙂
@anonym_458e7a mám len tvrdnutie brucha, niekoľkokrát do dňa, aj v noci. No zatiaľ sa to nezintenzívnilo od včera si myslím. A to špinenie už prestalo. Tak som zvedavá, čo ma čaká. Už by som to mala najradšej za sebou 🙂
@anonym_autor dnes sa cítiš ako? 🙂 Daj nám potom vediet ako ste dopadli. Držte sa 🙂
@anonym_autor
@anonym_autor presne takto ako na prvej foto vyzerala moja hlienova zatka, ktorá sa objavila 8 hodín po Hamiltonovi..potom prišli kontrakcie..

@anonym_autor