icon

Slabý krčok od 20. týždňa

dominikali
30. mar 2017

Baby mali ste niektora oslabeny krcok uz od 20tt? Mne to dnes oznamil dr. zly nalez :( Mame kludovy rezim (no nie vzdy sa da kedze mame aj 18mes. Syna) ked by nieco bolelo alebo tak ideme do nemocky :( zaujimalo by ma ci ste mali niektora podobne (od20tt) ze do kedy ste to potiahli a moze sa to este upravit? (Zabudla som sa spytat dr.)

Strana
z2
domina131
7. aug 2017

Praveze nie, zijem az v UK a na SK sa uz pred porodom nechystam snazim sa setrit co mi kazali vlastne aj koli tej nizkopolozenej placente akurat ma znepokojuje ze podla mna sa mi ten krcok skracuje a mozno by ho trebalo aj zasit a mna neobjednali ani na dalsie meranie ci sa mi neskrati este viac. Len toho sa bojim aby som tam neprisla uz v 30.tyzdni ze opat krvacam a ono zistia ze uz mam krcok skrateny uplne. Preto by som chcela porovnat ci nema niekto podobne merania krcku a ako to riesili na SK lebo mozno to mam v norme ja neviem, nie som lekar preto by som chcela porovnanie s niekym.

domina131
7. aug 2017

A inac blahozelam, ze ste to dotiahli tak daleko 😉\

domina131
7. aug 2017

Nastastie sonom

bobacik_29
7. aug 2017

@domina131 to.mas celkom.kratky ja.mam.sonom.4.6 cm a.rukou primer.3.5 som.v 25 tt

dominikali
autor
7. aug 2017

My sme neoddychovali vobec ;) .... nedalo sa pri starsom.... jedine sme si sex odriekli... teraz sme dali 3x a uz dr. Ze uz to nieje daleko :D krcok sa zas pohol a maly nalieha ;) .... ale urcite oddychuj ;)

bobacik_29
7. aug 2017

@dominikali ja.oddychujem.aj.ked.krcok.drzi.pre.istotu aspon.este 10'tyzdnov povegetim potom sa.uz.nezastavim.hehe ....tak.pekne drzis.pokope.aj.bez.lezania tesim.sa.mne.sa.tiez.neda stale.pri.detoch.lezat ale.snazim.sa.co.najviac.

Strana
z2